Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İşte bak mesele orda denizli gelipte şampiyon yapamadığında eyvallah olmadı hoca dersin yollarsın.Ozaman yeni sezona girerken düzgün kariyerli bir yabancı hoca ile 3-4 senelik anlaşma yaparsın.Hem yeni gelen yabancı hoca takımı tanır.Eksik mevkileri belirler ona göre fazla maliyetli olmayan transferler yapılır.

Tamam gelsin şimdiden tanısın işte..

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah(c.c.) bırakın kim gelecek diye transfer ettiklerin adamın lisansını çıkaramayan yönetim birini getirse ne olacak? devre arası yollanır..

Bence sezon sonuda yüksek rakamlarla nokta transferler yapılamaz.Carole gibi denayer gibi ya tutarsa transferleri olur.Denizli transfer şartı ile kabul etmiş sanırım.Transfer olacak ancak 1 yada 2 tane oyuncu satılcakmış ordan gelecek para ile transfer yapılcakmış.

merak ettim kimi satacak ki onun geliri ile futbolcu alacak bizimkiler? ve dursun denizliye 1.5 senelik kontrat verirse hic sasirmam

Gelecek bir yabancı hoca = bu sezonun çöpe gitmesi

diyorsun, iyi güzel de Denizli gelince şampiyonluk garanti mi? Bence yüksek ihtimalle o da şampiyon yapamayacak. Gelip de şampiyon yapamayan Denizli olacağına modern futbola uygun bir teknik direktör olsun ki, bu sezon sonuna kadar en azından kendi futbol felsefesini takıma oturtmaya çalışır ve lige adapte olur. Önümüzdeki sezonla birlikte de bunun meyvelerini toplamaya başlarız.
Sezon ve sezonlar zaten bu yönetim seçildiğinde çöpe gitmişti.

Bu seneyi zaten kaybettik. Denizli gelirse, gelecek yili da kaybederiz. Denizli gelecek ne degisecek? Sabri, Semih, Balta, Selcuk, Burak ve Umut gibi oyuncular ilk11in ve rotasyonun ilk siradaki oyunculari olmaya devam edecek. Yabanci siniri degistikten sonra bizim bu kadar yerliyle basarili olma gibi bir ihtimalimiz yok.

Simdiden gelecek yil icin kaybimiz 40-45 milyon euro. Acaba diyorum, bu paranin 15 milyon eurosuyla Kalinic, Fernando, Baselli ve Maxiyi alsak, kötü mü olurdu? Burak ve Selcugun satisiyla bile transferleri finanse ederdik. Selcugu Ranieri istedi.

Son düzenleme:
Ya arkadaş biz niye hep günü kurtarmaya çalışıp geleceği düşünmüyoruz?Bu sene zaten bitti.Hamza kalsaydı da şampiyon olamayacaktık.Şimdi de şampiyon olmamız zor.Hem Denizli'nin bizi kesin şampiyon yapacağı ne malum.Adam elinde şampiyonluk kupası ile mi geliyor sanki.Bu seneyi zaten kaybettik bari gelecek seneleri kurtarmak için Favre tarzı bir teknik adamla anlaşalım en azından takımda bir temizlik yapıp geleceğin takımını oluşturur.Belki 1 sene kaybederiz ama 3-4 sene başarılara ambargo koyabiliriz.Ama nerde...Ancak günü kurtarmaya çalışalım biz.

Denizli adaylardan biri olursa gelmez dedi dün Şansal.

Tek aday o olacakmış, ancak öyle şartları konuşurmuş.

Gündemde birçok aday olduğuna göre gelmez o zaman herhalde.

zannedersin herif mourinho

ulan ne egoymus be.

bir gun millet olarak geberecez egodan ama dur bakalim ne zaman.

Galatasaray Divanı (Kahvehane) / Dortmund Divanı

CUb_sv8WoAAOPbp.jpg

CUb_sqGXIAExHNp.jpg

Son düzenleme:
Renard veya Moyes gelsin bari Denizli geleceğine,bıktım yerli hastası ve sevicisi adamlardan,başlatmasınlar Denizlisine.

Son düzenleme:
Zamanında Muslera için elleri küçük demişti Denizli.Bunu gibi çok saçma sapan açıklamaları var yorumcu olarak.Ahı gitmiş vahı kalmış Denizli'yi mi getirecekler.Adam en son Rize'de PTT 1.Lig'de hocalık yapıyordu ve kaç senedir faal futboldan uzak.Ayrıca oynattığı futbol da çok sıkıcı.Ben adam gibi futbol oynatacak ve takımdaki çöpleri temizleyecek hoca istiyorum takıma.

Ben de Denizli diyordum ama bu sezon bitti artık.Hakemler de başladı yavaş yavaş doğramaya.En iyisi şimdiden yabancı alıp gelecek yaza hazırlanmak.Hatta devre arası 3-4 oyuncu(forvet-orta saha-kanat) alsak Avrupa ligini bile alabiliriz.

Kalsın otursun evinde o zaman. Böyle mantıklı adam mı kaldı dünya da yahu pro olarak.

denizli hiyari resmen kendini Galatasaraydan buyuk goruyor.

saka gibi.

ulan hiyar bugun millet onunde iyiliyorsa bu Galatasaray yuzunden.

ne zaman bu dunyayi ben yarattim havasindan kurtulacak bu millet.

geberecez valla egodan bir gun.

Ne moyesi yav adam tam bitik. Denizli bile cebinden çıkarır onu.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kısa vadede (sezon sonuna kadar) Mustafa Denizli gelsin. Sezon bittiği zamanda da uzun vadeli bir hoca gelsin, mümkünse yabancı ve proje adamı olsun Favre gibi.

Bu sezon bence hala bitmiş değil. Beşiktaş maçını kazanırsak toparlarız. Beşiktaş zaten loser takım. Fb de o kadar abartıldığı kadar iyi oyunculardan kurulu bir takım değil ve iyi de oynamıyor. Ayrıca ikinci devrede fikstür olarak da diğer takımlara göre avantajlıyız.

Vakit kaybetmeden bizi sezon sonuna kadar taşıyabilecek birisi gelsin. Zaten piyasada hoca kalmadı. Mustafa Denizli gelsin, itirazım olmaz. İstemeyenler de kimi istiyor onu merak ediyorum ?

Umarım Denizli ilk maçında taraftar tarafından istifa ya çağrılır.

Denizli ne dir ya :mad:

Beyler TT-Çalışması mi yapsak ?

#DenizliGelmesinTorunSevsin :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt