- 21 Ocak 2010
- 72.794
- 51.225
- 5.003
ben bu galatasaray'ı uçururum demiş.Denizli yeni açıklama mı yaptı arkadaşlar ve ne dedi?size zahmet
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben bu galatasaray'ı uçururum demiş.Denizli yeni açıklama mı yaptı arkadaşlar ve ne dedi?size zahmet
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten 18 sn.18 saniye önce
en büyük yabancı hoca adayı lucien favre; g.saray'ın teklifine "bu yıl çalışmayı düşünmüyorum" yanıtı verdi..top artık mustafa denizli'de..
Umarım Denizli ilk maçında taraftar tarafından istifa ya çağrılır.
Denizli ne dir ya
Beyler TT-Çalışması mi yapsak ?
#DenizliGelmesinTorunSevsin![]()
Maalesef başka çare yok sene sonuna kadar en mantıklı tercih bu tabii sene sonu ayrılması koşuluyla.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Futbol Arena @FutbolArenaTR 11 dk.11 dakika önceDenizli'yle ilk 2'ye girebileceğimizi sanmıyorum.
Ersun? 32.hafta şampiyonuz.
Bu kadar da net.
Hala trip atmaya devam yok şunu demiş yok bunu yapmış...

"Galatasaray ne zaman kötü Hagi geliyor.Futbol Arena @FutbolArenaTR 11 dk.11 dakika önce
Erman Toroğlu: "Galatasaray 10 gün önce Hagi ile görüşmüş. Şaka gibi ama %100 gerçek"
Hayır Denizli demek banko Şampiyonluk demek değildir. Yabancı iyi katkı ...Berki de Denizli den daha iyi katkı verir.
Ayrıca bu sene takım T.D. alışır ..sistem öğrenilir ve seneye sıfır da başlamalıyız... Yabancı T.D. taktik ve sistemi takım dan benimsemiş olur
Kesinlikle yabancı hocanın gelmesinden yanayım ama,
Ligin yarısı bitmişken, mevcut oyuncuların çoğu yetersizken ve büyük ihtimal devre arası transfer yapılmayacağından gelecek olan herhangi bir yabancı hocanın başarılı olacağını düşünmüyorum. Şimdi herkes yabancı hoca gelsin bu sene önemli değil 2-3 sene takımda kalsın diyor ama sene sonunda bu takımı şampiyon yapamayıp 2. 3. yaparsa defolsun gitsin demeye yada eldeki Sabri, Burak vb oyuncuları mecburetten oynatacağı için adama karşı herkes olumsuz gözle bakacaklar.
O yüzden bu seneyi yerli yeni hocalardan 1 tanesi ile anlaşıp sezonu tamamlamak lazım. Sezon sonuda tercihim Luce olmazsa alman bir hoca ile anlaşmalarıdır. Ama şu ana yabancı bir hoca gelirse bence başarılı olması çok zor.
İyi hoş da genç ve iyi bir yabancıyı devre arasından başlatmaya ikna edemezsin hele vizyon sahibi bir hoca asla gelmez favre gibi. Sene sonuna kadar bütçen bile yok devre arasını büyük ihtimal boş geçirecek takım. En iyisi sene sonuna kadar Denizli ile devam etmek, sene sonu da genç yetenekli vizyon sahibi bir hocanın gelmesi. Öbür sene için telles ve brumanın opsiyonlarıda kullanılırsa bütçede olacaktır. Böyle olursa hem bir ihtimal şampiyonluk için şansımız devam edecektir hemde yeni gelecek yabancı hoca boş yere yıpranmayacaktır.
Sent from my iPhone using Tapatalk