Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
storedan dursun geldiginden beri cop almiyorum. denizli gelirse devam aynen.

ben para harciycam siz sacma sapan irkci adamlar getireceksiniz koskoca Galatasarayin basina.

it gibi email atiyorsunuz her gun urun alin diye. cop almam cop. pislik herifler.

Son düzenleme:
Dün 7 puan önemli değil lig uzun dedi

O zaman takıma ve hocaya ne olursa olsun sahip çıkıp birlik olma zamanıdır.Mustafa hoca artık son takımı gözüyle bakıyor sanırım Galatasaray'a şampiyon yapmak için gelecek çok hırslı gelecektir.Ligide biliyor.Yorumcu olduğu için her maçıda izliyor.Önümüzdeki Kasımpaşa,Bursa ve bjk maçları kaderimizi belirler.

mustafa denizli kısa vadeli bir plan,en büyük avantajı şu rezil ötesi yönetim kafasına göre plan yapamayacak,mustafa denizli herşeyin kontrolünü alır kimse karışamaz,öyle mehmet özbek bilmemne en azından..ben mustafa hoca sportif direktör olup genç bir hoca ile ilerlenmesini isterdim belki ilerde buna yönelinir

Tabata, İsmail, Nihat üçlüsünün bonservisine 18 milyon civarı saydırmıştı hoca

Bakalım bizde ne yapacak

Sinan engin dün boşuna dememiş A.Madrid maçının başında denizli olacak diye emin emin

Envoyé de mon Sony Z3

Denizli gelicek gibi artik destek olmak lazim sezon sonu basarisiz olursa istifa eder yabanci ile gelecek sezona baslariz.

denizli zeki adamdır hamzaoğlunun neden gönderildiğini çok iyi biliyor umut vs o paylaştığınız sslerii bi güzel yutar :)

Fatih Terim ve Mustafa Denizli gibi adamların en önemli özellikleri bir oyuncuyu kolay kolay kötülemezler.Yapacakları operasyonları sessiz derinden yaparlar.

ahahahahaha

nejat ne yaptin ya. bir bak bakalim yabancilarla ilgili aciklamalarina bir de yerlilerle ilgili aciklamalarina. her sey ortada.

kimi ovuyor kimi kotuluyor.

herif bildigin hamza irkcisinin yasli modeli.

Ermeniler hiç rahat dururmu adamlar psg taraftarı adına pankart açıyor

c629d071360c0c47be91c6c2973c13f8.jpg

Envoyé de mon Sony Z3

Ermeni oldukları alınlarında mı yazıyor

adam en az 1,5 senelik sözleşme imzalıcak bu da demektir gelecek seneyi de kaybettik

Denizliyi ne kadar istemezsemde, her hoca gibi saç bas yoldurana kadar destekleyecez artik

Umrm irkçilik yapmaz

Mustafa Denizli yerli sevici değildir arkadaşlar yanlış yorumlar yapmayın,sadece hazır oyuncuyu oynatır genç oyuncunun gelişmesi için uğraşmaz daha pragmatiktir en yüksek verimi alacağı oyuncuyu oynatır,Umutu gidip 11e yazmaz son 20-15dk faydalanır Umut hakkında en faydalı oyuncum diye açıklama yapmaz,sabriyi oynatsa bile mecburiyetten oynatır sabri benim doğrum demez..burak hakkında daha iyi olmalı kötü oynuyor diyebilir medyaya hamza gibi oyunculardan çekinmez,tek merak ettiğim şey transfer konusunda ne yapacak belki de kimleri alacağını planlamıştır bile son 3 gündür

Denizli Dursun'un defetmemizde temel rolü oynayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt