- 21 Ocak 2010
- 72.800
- 51.231
- 5.003
Hakan Delikanlı forumdan ayrılırken dobra dobra açıklamalar yaptı !
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tv8 vegool'u izleyin tamamen dogru analizler yapiyorlar
HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
boahahahaha :asd.d.ds.Hakan Delikanlı forumdan ayrılırken dobra dobra açıklamalar yaptı !
Hervé Renard & Denizli arasında hangisini seçerdiniz
Envoyé de mon Sony Z3
Burak yılmaz : Babaaayalniz denizli eskiden baya ikiyüzlüymüş
''yıllar önce "taşıyacağım tek bayrak galatasaray bayrağı, önüne çıkacağım tek taraftar galatasaray taraftarıdır" açıklamasını yapmış, ardından fenerbahçe'ye gittiğinde kongre üyesi olmuş, "şimdiye kadar görev aldığım hiç bir takımın formasını evime götürmedim, yalnız fener forması hariç. her gece allah'ıma dua ediyorum fenerbahçe'ye geldiğim için" açıklamasıyla şaşkınlık yaratmış, daha iran'da görev yaptığı dönemde beşiktaş'ın zor günler geçirmesinden istifade edip "çocukluğumdan beri beşiktaşlı'ydım, her zaman beşiktaşlı mustafa olarak bilinirdim" diyerek iyice dibe vurmuştur.''
Adam akilli T.D getiremediler yaziklar olusun !!! FAVRE, BIELSA, SCHAFF bostayken bu herifler gidip 80'lerin futbolunu oynatan dinozor Denizli'yi getiriyorlar vay AcikMertveKorkusuz
Hamza mı adam akıllı ?Adam akilli TD'nin kiymetini mi bildik? Mustehakiz.
Hamza mı adam akıllı ?
ona katılıyorum ama Hamza berbattı Şampiyonluk için TEşekkür ederiz ama o kadar gerisi yok.. şampiyon olduğunda bile Yasini çıkarıp duruyodu denge yoktu adamdaHayir Mancini.