Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tv8 vegool'u izleyin tamamen dogru analizler yapiyorlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tv8 vegool'u izleyin tamamen dogru analizler yapiyorlar

HUAWEI MT7-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1 teknik direktör bir senede en fazla bir takım çalıştırmalı diyorlar ki çok güzel bir nokta. Yeşil kazaklı abi akıllı birine benziyor.

Son düzenleme:
Musta Denizli şampiyon yap bizi:D

O degilde istemiyordum. Yerli seviciligi yapacagini düşündügüm için. Ha gelir sinir oldugumuz topçulari oynatmaz ve devre arasi 2-3 tane nokta transfer yaparsa destekçisi olurum. Ha öbür sene tatile gitsin. Yolumuz ayrilsin.

Son düzenleme:
Tugay abimiz ilk önce orta sınıf takım tek başına çalıştırsın.
Onun isteği tak gel patron sensin olayı galiba.

gawat sporx'in yaptığı ankete bak..

ANKET
Sizce Galatasaray'ın yeni teknik direktörü kim olmalı?
Abdullah Avcı

%10.3

Mustafa Denizli

%43.4

Tugay Kerimoğlu

%14.6

Tayfun Korkut

%6.3

Sürpriz bir isim

%25.4

Hervé Renard & Denizli arasında hangisini seçerdiniz

Envoyé de mon Sony Z3

Akhisar ile aynı puandamiyiz la liderle 7 puan varmış vay beee putaaain

Envoyé de mon Sony Z3

bu denizli bunagi zamaninda 10.5 numara diye bir geyik döndürüyordu
sonra da 8 milyona tabatayi aldirmisti
o transferde kim bilir nasil komisyonlar döndü

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

ulan saka gibi

musleranin elleri kucuk onun icin top sektiriyor diyen herif bugun koskoca Galatasarayin basinda. birak Galatasarayin basina gecmeyi herif o programda bu lafi ettigi an reklama girilip yapimcinin kendisine tesekkur edip isine son vermesi gerekirken bu bunaga dahi muammelesi yapiyorlar.

hic akillanmayacagiz.

Adam akilli T.D getiremediler yaziklar olusun !!! FAVRE, BIELSA, SCHAFF bostayken bu herifler gidip 80'lerin futbolunu oynatan dinozor Denizli'yi getiriyorlar vay AcikMertveKorkusuz

yalniz denizli eskiden baya ikiyüzlüymüş

''yıllar önce "taşıyacağım tek bayrak galatasaray bayrağı, önüne çıkacağım tek taraftar galatasaray taraftarıdır" açıklamasını yapmış, ardından fenerbahçe'ye gittiğinde kongre üyesi olmuş, "şimdiye kadar görev aldığım hiç bir takımın formasını evime götürmedim, yalnız fener forması hariç. her gece allah'ıma dua ediyorum fenerbahçe'ye geldiğim için" açıklamasıyla şaşkınlık yaratmış, daha iran'da görev yaptığı dönemde beşiktaş'ın zor günler geçirmesinden istifade edip "çocukluğumdan beri beşiktaşlı'ydım, her zaman beşiktaşlı mustafa olarak bilinirdim" diyerek iyice dibe vurmuştur.''
Burak yılmaz : Babaaa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt