Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu iş bitmiş belli. Artık antrenörümüz Denizli. Pek umudum yok ama hayırlı olur inşallah ne diyelim.

Demek günü kurtarmak istiyor, istemedigim Denizli gelmis.........neyse...geçmis olsun / hayirli olsun...artik bize kalan destek vermek.

Hayırlı olsun yeni hocamız.Daha önce yaşım itibariyle kendisini takımın başında görememiştim.Değişik bi adamdır Denizli.Sezon sonuna doğru ligin kaderini değiştirebilir.

Bu duruma ultraslan nasıl bakacak acaba.Geçen sene bir husumet olmuştu aralarında.

Son düzenleme:
TDden cok devre arasi yapilacak kaliteli yabanci transferleri önemli. TDmiz Mourinho, Guardiola ve Ancelotti 3lüsü bile olsa, bizim bu kadar fazla yetersiz yerli oyuncuyla basarili olma gibi bir ihtimalimiz yok. Takimdan Muslera, Chedjou, Sneijder ve Poldiyi cikar, ligde kalir miyiz, süpheliyim.

Bu saatten sonra yapilmasi gereken gelecek yilin takimini olusturmak ve bu takimda Sabri, Semih, Umut gibi oyuncular olmamali. Balta, Selcuk, Burak gibi oyuncularda en fazla rotasyon oyuncusu olmalilar. Hatta mümkünse, hepsi gitmeli.

Son düzenleme:
Bende acayip karşıydım Denizli'ye ama artık o kadar katı değilim. Hele hele Hamza'nın o son açıklamalarını okuduktan sonra Denizli gelince sevinecek kadar rahatlarım...

Tamam Favre falan iyi hoş hatta bende çok ısrar ettim ama bu yönetim ile Favre olmaz , olmamalıdırda...

Denizli şuan bence en iyi seçenek. Özellikle aile büyüklerime sordum Denizli'yi. Yaşım dolayı Denizli'yi pek bilmem ama Babam çok iyi hamle olur dedi. Kesinlikle Hamza gibi evlatçı değil dedi. Başarı için hiç gözünün yaşına bakmadan her oyuncuyu keser dedi. Sol gösterip Sağ vurur , göründüğünden daha sert ve disiplinli...

Ne diyeyim. Bakıp göreceğiz. Umarım başarılı olur..

Zaman destek zamanıdır. Hiç olmadı başımızda kurt bir hoca olacak. Hamza gibi çelimsiz , pısırık ve futbol cahili olacağına Denizli olsun...

Başarılar Hocam.

Son düzenleme:
umarim böyle oynariz:

MUSLERA

GROSS - BALTA - DENAYER - CAROLE
CHEDJOU - SELCUK(Jose)
SINAN(Emre) - SNEIJDER - YASIN
POLDI​

A'Spor canli izleyin, yardimcilardan bahsedecekler.

Denizli sözlesme : 1.5 yil

A'Spor canli izleyin, yardimcilardan bahsedecekler.

Denizli sözlesme : 1.5 yil

Sinan Engin ısrarla Davala ile Emre Aşık diyor...

Davala iyi olur. Almancılarla aradaki bağ olur. Şimdilik mantıksız hamleler diyemem. Zamanla belli olur ama devre arası yapılacak transferler herşeyi belirler bence...

Bu kadro işe kimse şampiyon olamaz bu sene

umut bulut oynamaya devam ederse fenerbahçeyi tutmaya başlarım

Mustafa Denizli ile 1.5 yıl sözleşme yapıp sonrasında futbol aklı olarak kullanılmalı s.direktör gbi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt