Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hangi muhabbet Altan tanrıkuluyu diyorsan saçmalamış idi zamanında,vikipedia senin benim gibi adamların yazabildiği bir yer resmi kayıt diyor kendisi

Ne yazildiktan/degisiklikten sonra, historic'ye gidip bakarim kim degistirdi diye, official account'mu senin benim gibi private birisimi degistirdimi diye.

Ft denizli şenol ölünce ne yapacak türk futbolu acaba.

Alttan gelen kimse yok cünkü. Bu 3lü kimseyi de yetiştirmiyor.

Bakkal gibi yönetiyorlar koca Galatasarayı yazık.

Ft denizli şenol ölünce ne yapacak türk futbolu acaba.

Alttan gelen kimse yok cünkü. Bu 3lü kimseyi de yetiştirmiyor.

Alttan gelen bir tek bence Okan Buruk var. Dünkü maçta hamleleri olsun , oyunu okuma olsun bence gayet başarılıydı. İyi bir kadro ile iyi işler yapabilir ama kendini iyice kanıtlasın.

Denizli ismini kim koymuş o zaman?

1163414.png

:D

sıçarım gerçek gslisine . dursun özbek mi gerçek gsli ya da o kafatasçı yöneticiler mi . seviyoruz diye ömrümün kaç baharında daha salak saçma vizyonsuz gün kurtarmalık hedefler yüzünden acı çekicem ???

Denizli bizi reddetmez bu fırsatı bir daha rüyasında göremez.5 senedir doğru düzgün takım çalıştırmıyor adam.

@AslanStatisticc: Mehmet Demirkol: "Mustafa Denizli Galatasaray'a gelirse ligi manipüle eder, 15. haftada herkesin aklı karışır, kimse bir şey anlamaz."

İlla yerli hoca istiyorlarsa Ersun gelmeliydi.

Şampiyonluk gitti bana göre. Umarım yanılırım.

İlla yerli hoca istiyorlarsa Ersun gelmeliydi.

Şampiyonluk gitti bana göre. Umarım yanılırım.

Bende yerli olarak Ersun'dan yanaydım ama geçmişi silip atmak yanlış olur. Hele hele Bize çelme takmak için fenerden tevşik primi almış birini getirmemek bizim için daha iyi.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt