Volkan Kara
Büyük Kaptan
- 22 Ocak 2015
- 20.608
- 0
- 586
O mesele şehir efsanesi
Tam detaylarını bilmiyorum ama herkes kendi itiraf etti diyor?
Gerçekten öyle ise gelmemesi daha iyi bence.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O mesele şehir efsanesi
Tam detaylarını bilmiyorum ama herkes kendi itiraf etti diyor?
Gerçekten öyle ise gelmemesi daha iyi bence.
Acaba yardimcilari kim ??
Sinan Engin ve Ertem Davala ile Emre Aşık dedi.
Hatta Davala Atletico maçını izlemek için İspanya'ya gitmiş.
Emre Asık acıklama yaptı hayır dedi ben F.terime baglıyım diye
Denizli sneijder'i 10 numara gibi oynatir, sniejder en iyi dömeini Yasar
ama denizli'nin oynattigi sistem icin cok iyi bir forvet/santrfor gerekli... burak'la yürümez bu is
o degil de iyi ki kurtulduk su hamza'dan. Adam hic beklenmedik hatalar ve sacma sapan kararlara imza atti.
Okan berbat hamleler yapti. Orta sahayi resmen bosaltti 4 tane forvetle maci tamamladi. Oysa ki gol atmak icin 2 tane adam yeterli kafalari bunlari basmiyor ne kadar cok forvet o kadar cok gol zannediyor. Hele o besiktasin eski copu eneramoyu 90 dakika sahada tutmasi hatanin en buyugu. 60tan sonra yurumeye basladi herif.Alttan gelen bir tek bence Okan Buruk var. Dünkü maçta hamleleri olsun , oyunu okuma olsun bence gayet başarılıydı. İyi bir kadro ile iyi işler yapabilir ama kendini iyice kanıtlasın.
Denizli sneijder'i 10 numara gibi oynatir, sniejder en iyi dömeini Yasar
ama denizli'nin oynattigi sistem icin cok iyi bir forvet/santrfor gerekli... burak'la yürümez bu is
o degil de iyi ki kurtulduk su hamza'dan. Adam hic beklenmedik hatalar ve sacma sapan kararlara imza atti.
aynen hatta 2 sene önce ben olsam boştaki almeidayı alırım demişti denizli pivot tipi forvet seviyor adebayoru aldırabilir
Bir Mancini değil. Adam gelir gelmez Juventus deplasmanına çıktı.AslanStatistics @StatisticsGS
Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçında takımın başında olacak.
Atletico dan korkuyor herhalde
AslanStatistics @StatisticsGS
Mustafa Denizli, Kasımpaşa maçında takımın başında olacak.
Atletico dan korkuyor herhalde