Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şansal Büyüka: "Galatasaray için Okan Buruk'un adı geçiyor."

GSC TT Time...

Son dk olarak anasayfaya bir yere konulmalı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

bir babayiğit yok mu lan başkanlığa aday olacak?bize şerefli,adaletli,vizyonlu bi teknik direktör getirecek....

Ersun Yanal: "Galatasaray'a isterse dünyanın en iyi hocası gelsin, problem o değil."

Şansal Büyüka: "Hocam G.Saray'da usturalar daha önce bilenmiş. Denizli'den habersiz altyapıya Hollandalı hoca getirmişler."

Ersun Yanal: "Geçmiş olsun o zaman sevgili Şansal Büyüka, geçmiş olsun..."

Ersun Yanal gelsin bari. Ne Okan'ı a...k...?!

Okan Buruk bir sene icinde iki kez anadolu kulüplerden kovuldu. Ne isimiz var onla?

Bielsa gibi yildiz oyuncunun bile gözünün yaşina bakmayan biri gelmeli.çalişmayanin,mücadele etmeyenin kellesini koparacak hoca gelmeli.evlatçi-kankici yerli hocaya geçit yok bundan sonra.

bu takima magath gibi bir ruh hastasi lazim (bu arada sevmem magathi ve normal sartlarda istemem ama durum artik normal degil).

selcuk beyzadesini ve onun gibi rezil yerlileri tekme tokat kovacak ilk idmanda.

Son düzenleme:
Tanju Çolak: ''Buradanda Teknik Direktörlük adaylığımı koyuyorum.Eğer şuanki takımdan daha iyi takım kurmazsam,eğer şuan aldıkları başarısızlıklara derecesizliklere kırmızı kart gösterip üzerine çıkmazsam banada yazıklar olsun.''

Buraya da yazayım 1.50 boyundaki hocayı kimse iplemez. Olay boy değil ama oyuncuların tırsacağı biri olmalı. Çare Bielsa. Manyak lazım bize.

CcU5VhRWEAEEe-R.jpg

:D

Dursun Özbek teknik direktör tanıyor sanki

Taffarel ile devam edilsin

Denizli o altyapi hoca olayina niye kizmis. Altyapiyla alakasi yok zaten, oynatmiyor ki.

Özellikle Ersun gelsin demedim ama Ersun'u Okan'a tercih ederim.

Benim gözümde hepsi aynı, Ersun, Denizli, Hamza, Okan vs... FT dışında hepsi evlat çetesinin kuklası olur, ki FT'den nefret ederim, ama onu ayrı tutuyorum diğer yerli teknik direktörlerden.

Yabancı gelmeli bence, sezon sonuna kadar Taffarel de idare edebilir belki. En azından ek bir maliyet olmaz

Favre gelse ne olacak bu yonetimin eline ?

Adamlar acik acik utanmadan "sportif basari onceligimiz degil onceligimiz mali yapiyi duzeltmek" diyorlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt