Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Benim gözümde hepsi aynı, Ersun, Denizli, Hamza, Okan vs... FT dışında hepsi evlat çetesinin kuklası olur, ki FT'den nefret ederim, ama onu ayrı tutuyorum diğer yerli teknik direktörlerden.

Yabancı gelmeli bence, sezon sonuna kadar Taffarel de idare edebilir belki. En azından ek bir maliyet olmaz

Kesinlikle yabancı gelmeli. Sezon sonuna kadar çöpleri tespit edip göndermeli ve sistemini oturtmaya çalışmalı. Türk td ligi tanıyor falan tamam palavra işler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Uefa dan ceza alırsak iyi bir yabancı hoca gelmez. 9 maç bişekilde Bülent Ünder filan idare edip, yeni sezona odaklanılmalı

itiraf ediyorum... suçlu benim. 2002 senesinde özhan canaydın gönülerin teknik direktörünü getireceğim deyip, Lucescu'yu gönderip, Fatih terimi getirdiğinde 1 tepsi baklava dağıtmıştım. O 1 tepsi baklavanın laneti hiç gitmedi :(

Okan Buruk Haininin ismi nasıl geçer? 2001 yılındaki yaptıklarını unutmadık.

Tanju Reis gelsin bari denesin şansını

Bence Vahid Halilhodžić gelsin ama japonyanın hocası şuan

Aklı başında bir adam şu haldeki bir takıma zor gelir. Okan gelirse hele daha kötü olur durumumuz

Tff spor'un turnuvada başarısız olmasını dilesek acaba hocam takıma döner mi

Bence dönmez artık ama bir umut işte

Fatih Terim'i ne yapip edip baristirmamiz lazim takimla.

Takimin iyiligi icin egolari bir yana birakmak sart oldu.

Forumda bir bayram havası var sanki. Galatasarayın problemi MUstafa Denizli değildir, Dursun Özbek denen çapsızdır. Dursun gitmedikçe de bu kadro ve mantıkla büyük takım özelliğimizi yitiririz.

Bu takımı ayağa kaldıracak tek isim var.

HUAWEI G7-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

O altyapiya alinan Hollandali ilk takimi yönetemez mi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt