Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A Spor da yok öyle haber (bugünkü kupa macini konusuyorlar).

Twitter da da yok öyle haber.

Eğer takıma bir sistem oturtturmak ve gelecek için hoca getiriliyorsa pas yaptıran bir hoca olsun. Sahada 3 pas yapamayan oyunculardan gına bıkkınlık geldi. Topa sahip olan bir takım olalım be bu kültürü benimseyelim...

Sent from my iPhone using Tapatalk

inşallah... Zaten Ünal'ın pislikleri yeni çıkıyor temizlenene kadar da gün yüzü görmeyiz... bari bu arada Ersun Yanal gelsin de takım az bi toparlansın... sıradan malzemeyle beklenenden daha fazla performans alabilir... Yabancı gelse selamun aleykum demeden transfer diyecek... bari bizi anlayan biri gelsin...

inşallah... Zaten Ünal'ın pislikleri yeni çıkıyor temizlenene kadar da gün yüzü görmeyiz... bari bu arada Ersun Yanal gelsin de takım az bi toparlansın... sıradan malzemeyle beklenenden daha fazla performans alabilir... Yabancı gelse selamun aleykum demeden transfer diyecek... bari bizi anlayan biri gelsin...

mesaji okurken, küfürleri siralamaya baslayacaktim ta ki avatarini görene kadar...

avatari böyle olandan ancak böyle mesaj gelir. yadirgamamak gerek.

ersunu ıstıyorum o gelmezse 10 yıl samp olamıcaksınız buragın lanetı ustunuze cöksün

mesaji okurken, küfürleri siralamaya baslayacaktim ta ki avatarini görene kadar...

avatari böyle olandan ancak böyle mesaj gelir. yadirgamamak gerek.

yabancı gelsin sizin teknik direktörünüzü de görürüz... Ceza kapıda adamlar Tuchel diyor vizyona mantığa gel!!!...

cekirdek_citlemek_tarih_oluyor.jpg

Kellenin bir tanesi gitti.Şimdi asıl kelle de sıra o gitmedikçe bize rahat yok.Bundan sonra tepkiler daha çok artacaktır.

Resmi açıklamaya bakacak olursak muhtemelen yabancı gelecek. Favre Reis nerelerdesin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Aciklamanin tamami:

08152463e640df2143a2a9d199f9c8d9.png

Oyunculari da hedef almis.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt