Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1. Favre 1019 votes (34%)

2. Bielsa 729 votes (24%)

3. Ersun Yanal 348 votes (11%)

4. Rudi Garcia 209 votes (7%)

5. Hasan Şaş 203 votes (7%)

6. Diğer 129 votes (4%)

7. Hikmet Karaman 59 votes (2%)

8. Sampaoli 51 votes (2%)

9. David Moyes 47 votes (2%)

10. Di Matteo 45 votes (1%)

11. Abdullah Avcı 43 votes (1%)

12. Bülent Korkmaz 39 votes (1%)

13. Murat Yakın 36 votes (1%)

14. Tugay Kerimoglu 30 votes (1%)

15. Tolunay Kafkas 21 votes (1%)

16. Rodgers 19 votes (1%)

17. Tayfun Korkut 6 votes (0%)

18. Mazzari 4 votes (0%)

Straw Poll

Hocam barajı geçmiş en azından.

Her geçen dakika oy oranı artıyor. :hat:

Garcia da fena eleman değil.
3 aday da tatmin edeci düzeyde
Ben şahsen Deli Bielsa diyorum..içime sindi Loco Loco

FİFA16 da Bielsa oluyorum... 3-3-1-3 yapıp full press, Attack Ve Baskı 99/100 :D

Vuruyorum kırbacı

Son düzenleme:
Bielsa'nın Dursun'la uyumlu çalışabilme şansı = %0.00001

Ersun Lazio'ya gittiğine göre yeni hoca adaylarını tartışalım.

Souness mı Okan mı yoksa Hikmet mi gelecek acaba

Herkes Favre, Favre, Favre diye inliyor. 4-2-3-1 fetischistleri bile... Bu adamin sisteminde bir kere 10 Numara yok, bu bir, iki de teknik özellikleri olan santrafor ile cikiyor maclara yillardir Gladbach´da... Yani adam 4-4-2 oynatiyor, Galatasaray´da efsane bir dizilis. Ama bu diziliste Sneijder´i oynatmak dert.

Son düzenleme:
Herkes Favre, Favre, Favre diye inliyor. 4-3-2-1 fetischistleri bile... Bu adamin sisteminde bir kere 10 Numara yok, bu bir, iki de teknik özellikleri olan santrafor ile cikiyor maclara yillardir Gladbach´da... Yani adam 4-4-2 oynatiyor, Galatasaray´da efsane bir dizilis. Ama bu diziliste Sneijder´i oynatmak dert.

Favre gelirse Sneijder'e teşekkür edip yolları ayırır diyebilir miyiz hocam?

Cc-KAdgXEAAMscz.jpg

Favre gelirse Sneijder'e teşekkür edip yolları ayırır diyebilir miyiz hocam?

Bilemem, ama filozifisi ileride basan oyunculara dayaniyor. Neyi gönderir, karsiliginda neyi bulabilir oda belirsiz. Yillarca Gladbach 4-4-2 dizilisinde oynatti. Sneijder ile ileride pres yapabilen bir takim hayal edemiyorum. Üzerinde birde dizilisinde Sneijder´in oynayacagi bir yer bulunmuyor.

Ersun yanal gelecek dertler bitecek

Sent from my iPhone using Tapatalk

isin komigi bunlar kume duserse ihale yine bize kalir.

kimse adamlarin 25 mac puan kaybettiginden filan bahsetmez bizle oynadiklari igrenc mactan bahseder.

aynen bundan sonraki her ts deplasmanına zırhlı araçlarla gitmek durumunda kalabiliriz

tabi süper lige tekrar çıkabililrlerse :D

ben simdi olacaklari soyleyeyim arkadaslar.

bence dursun gidip favre veya bielsa gibi birini getirecek.

normalde dursun bu hocalari getiremez ama bunlara inanilmaz yalanlar soyleyecek kadro ve projeler hakkinda (unutmayin adamin iki lafindan biri yalan).

bu garibim hocalarda herhalde koskoca Galatasarayin baskani yalan soyleyecek degil deyip kabul edecekler (adamlar bizim gibi her gunu dursunun yalanlariyla gecirmiyorlar).

sonra dogru transferler yapilmaz. plan proje hic bir sey ortalikta olmaz. selcuk, umut, sabri, olcan, balta gibi adamlar kadroda kalir. takim tabii dogal olarak puan kayiplari yasar.

bizim cahil taraftar baslar yabanci hocaya sallamaya.

bu sefer dursun yabanci hocayi kovar yada o hoca istifa eder.

dursun yeni yalanlar soyler. bu sefer yerli bir hoca gelir. dursun yine yalanlar soyler (devre arasi transferler, vs).

ve bu boyle surup devam eder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt