Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilemem, ama filozifisi ileride basan oyunculara dayaniyor. Neyi gönderir, karsiliginda neyi bulabilir oda belirsiz. Yillarca Gladbach 4-4-2 dizilisinde oynatti. Sneijder ile ileride pres yapabilen bir takim hayal edemiyorum. Üzerinde birde dizilisinde Sneijder´in oynayacagi bir yer bulunmuyor.

Bence Sneijder Favre'nin aldığı Rafaelden daha fazla pres yapan bir oyuncu.

[FONT=verdana, arial, sans-serif]Rudy Gercia veya Paul Le Guen'den biriyle yeni bir sayfa acmaliyiz.[/FONT]

SS Lazio 3. kez Ersun Yanal'a teknik direktörlük teklif etti. Sportif Direktör Igli Tare ve Yanal, 18 Şubat'ta görüştü. Lazio başkanı Lotito, Ersun Yanal ile görüşecek. İtalyan medyasına göre Yanal, G.Saray'ın teklifini geri çevirdi. (CM)

Lazio allah belanı versın

Dursunuda kontrolü altina alabilecek TD lazim bize

beyler basıma bısey gelmeyecekse ben terım hem mıllı takımı hem galatasarayı yonetsın dıyorum..buyrun rısk budur

Ersun Lazio'ya gidiyormuş galiba,iyisin yine. :D

Vallah onun adina ve türk futbolu adina sevinirim. Yurt disina giden teknik direktör sayisi cok az bizde.

Ancak iste Denizli gibi dandik liglere gidenler var son senelerde. Araplara giden sikeci Bülent Uygun vs .

Aday sayısı 2'ye inmiş son haberlere göre.

Ersun ve Bielsa.

bakın ben size söyleyeyim başımızdaki çapsızların getirebileceği 2 tane t. direktör var. biri tolunay diğeride ersun. ikisi arasında hangisini istiyorsanız onun lehine bastırın. çünkü bu çapsızlar herhangi bir yabancı hocayı bir proje sunup ikna edemezler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt