Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Qatar'da osuruktan takım çalıştıracağıma , marsilya veya galatasaray gibi tutkulu taraftarları olan takımları çalıştırmak isterim demiş sanırım :) İddialara göre londra da menajeri ile görüşmüş bizimkiler ancak ben pek ihtimal vermiyorum.
Ortada dolaşan isimler favre,bielsa,sampaoli,garcia sonrasında şaak diye okan buruk falan getirirse bunlar şaşırmam yani .. Şahsen beklentim minimum seviyelerde

Jorge Sampaoli müthiş bir teknik adam ama onun terimden pekte bir farkı yok sürekli duygularıyla oynayan bir isim tada kaos futbolu oynatır saha kenarında kendini yırtar takıma ruh katar ama gençler ile yeniden yapılanmaya gideceksek bu isim Sampaoli olmamalı bence

Evren Turhan:Ersun yanal gelemez.futbolcuya dayalı düzen bitti artık.o yorumculuk yapsın.onuda beceremiyor gerçi.yalamaya devam ediyor halen....

Ersun ne etti sana

Herhalde yabancı gelecek...

Sent from my iPhone using Tapatalk

İhtiyacımız olan adam JORGE SAMPAOLİ!

Hem ofans, hem defans özellikli bekler. Dikine oynayan orta sahalar. En önem verdiği yer kanatlar. Modern, tempolu futbol..

Gelirse yapacağı ilk iş Selçuk, Umut gibi torpilli rezilleri süresiz kadro dışı bırakır ancak sistemini oturtması için gereken süre, koşullar en önemlisi ise arkasında duracak adam gibi bir yönetim gerek!

Son düzenleme:
Evren Turhan:Ersun yanal gelemez.futbolcuya dayalı düzen bitti artık.o yorumculuk yapsın.onuda beceremiyor gerçi.yalamaya devam ediyor halen....

Ersun ne etti sana

Herhalde yabancı gelecek...

Evren Turhani fazla begenmem ama iyi demis. Ersun'u bu yönetim almaz gibi bence zaten. Cok belli fazla sicak bakmiyorlar.

Bencede yabanci gelecek cünkü Ersun disinda taraftar yerli T.D istemiyor, ortaligi yikarlar. Yani Karaman, Kafkas gibileri gelmez. Tek korktugum sey, bunlar gider ve efsane Galatasaray li biriyle anlasir (yani Sas/Korkmaz/...) ama bunada ben pek ihtimal vermiyorum cünkü hepsi T.D. olarak vasat.

Yabanci TD gelir, umarim imkanlari olurda takimi düzeltir.

Yabancı gelecekse tercih belli:

Rijkaard hocam takıma kazandırılmalıdır.

Ne primi lan Mac basi disinda prim de mi aliyor oyuncular

CVyK7I7WsAA_tMp.png

Dursun Özbek, 19 Mart'taki mali genel kurulda tüm merak edilenlere cevap vererek camianın desteğini arkasına almayı hedefliyor. (Lig TV)

:red:

Şimdiden söyleyeyim kesin seçim kararı çıkacak gibi. Yoksa bu taraftar liseyi falan basar

Yeni Prim Sistemi - 3.olunulursa ödenecek
İç saha galibiyet: 20.000 TL
Dış saha galibiyet: 30.000 TL
Derbi galibiyet: 40.000 TL
(Hürriyet)

Kim gelirse gelsin desteklemiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt