Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Durmadan Sneijder sunu yapti bunu yapti diyip duruyorlar.

Zamanında Ahmet Cakar Selcuk ve Burak Prandelli yi gönderdi derken konusturmadilar Cakar'i tutarli degil diye.

Simdi sürekli kendileri uydurup duruyorlar.

Birde Sneijder'i daha da kötü anlamak icin Riekerink'e köylüsü diyorlar halbuki adam Ajax'in hocasi idi.

Bildigin algi yaratiyorlar.

Bülent fln gelirse yazik olur, capsiz herif.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

CdoDXEnW0AAYRXJ.jpg

Setenay, Ceyla'dan 10 kat daha guzel

Öyle teknik direktörlerle ilgilendiler ki taraftar neredeyse Ersun konusunda birleşti.

Artık kimse itiraz etmiyor gördüğüm kadarıyla sosyal medyada falan da :DD

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek işte tam burada söylenecek laf

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sansliyiz, Ünder de Korkmaz da galiba sezon sonuna kadar sadece T.D olmak istemediler.

Bizim yönetim de sezon sonu baskasini getirmek istiyor.

Hasan şaşın prosu varsa onu getirsinler sezon sonuna kadar..
Ersun gelirse ömrü uzayabilir bu yönetimin.

Az kaldı kerhaneci

Artık Florya'da gang bang taktiğini çalışırız...

4c223e54033841d4b4201d9fc80621fb.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sezon sonuna kadar ilk 4 ve kupa sahibi olmaliyiz. Gelecek sezon yeni biri gelsin zaten.

Favre gibileri zaten böyle durumda gelmez bence.

Td bulamiyoruz saka gibi

Yilmaz vural bile bu yonetimle calismayi Kabul etmez

Hoca moca bulmayın ulan siz her seferinde daha kötüsünü buluyosunuz.

Zamanında denizliye bir yardımcı bile bulamadılar bunlar hoca nasıl bulsunlar. O kadar düşüncesiz o kadar kafasızlar ki hiçbir planları yok. Denizliye bir yardımcı bulsaydın şimdi o idare ederdi bari kalan maçları.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son haberlere gore Buyuk kaptana 1.5 yillik sozlesme vermediklerinden reddetmis.

Umarim oyledir. Bu dursunun buyuk kaptani yem olarak kullanmasina acayip sinirlenmistim. Umarim buyuk kaptan gelmez ve dursun mayisi goremez.

Son düzenleme:
Uğur tütüneker ile sezon sonuna kadar anlaş sezon sonu içinde şimdiden SAMPAOLİ veya BİELSA ile anlaş deki bana sezon sonu için genç yetenekli oyuncu bak güney amerikadan de adamda kadrosunu kursun

Ayhan Akman gelecek diye espiri yapıyordum, Bülent ve Aşık gelecekmiş, ahaha ulan Dursun sen ne hıyarto bir adam çıktın.

ya arkadaş bu yönetim çıldırtacak insanı bu sene yalan oldu zaten getir şimdi iyi bir td kalan maçlarda takımı tanısın kim gidecek kim kalacak kim alınabilir hazırlasın adaptasyon denen şu süreci atlatmış olsun seneye de bomba gibi bir giriş yapalım bunlar hala geçici bu seneyi tamamlayacak td arıyorlar vizyon mu yok beceriksizlermi nedir ben anlamadım bunları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt