Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav kım gelıyorsa gelsın ama ılk önce dursun gıtmelı. bu adamlara başarı haram bu adamlarla bu kulube başarı haram

Dursun out , Aysal in.

Riekernik/OA out Magath,Favre,Bielsa in. (Türk olarak Terim/Kocaman olabilir.)

Lider stoper, regista,kanat ve santrafor transferiyle şaha kalkacak takım inşallah.

Renkdaslar yaz sonu turnuva sonrasi Fatih hoca yaninda fedaileriyle donse nasil olur?

Bu fedailere Burak, emre b., caner, topal ve Barca'da dikis tutturamayan Arda gibi eski evlatlari dahil ediyorum hayalimde ben...

Yardimcilari Hasan-Umit-GokhanZ

57163d08a9d3f.jpeg

Breaking: According to Dolce Sport, Gheorghe Hagi is in advanced negotiations with Galatasaray to take over from summer on! #GSK

EXCLUSIV Hagi e la un pas să accepte oferta turcilor de la Galatasaray! Negocierile sunt in plină desfășurare | DolceSport

Hagi gelecekse akıllı ve işini bilen bir başkan varken gelmeli, Dursun denen sümsük ile olmaz abi.

Ben kaldıramam bu adama yine ilerizekalı taraftarların küfür etmesine.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Hagi gelsin dursun gitsin

Yoksa bu yaz da galatasaraylilara adam akilli nobet yoq

Hagi teknik direktörlük için gelmesi hem ona hem bize facia getirir ki kimsenin sabrı yok kimseye artık tursun yüzünden . Müthiş futbolcuydu ama vasat teknik direktör malesef. Mourinho gelse dahi istemiyorum , turşu varsa başta Başkan olarak her şey kokar ...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Hagi kulübün başkanıyla anlaşamamış o yüzden ayrılmış.

Aynı şekilde teknik direktörle de anlaşamadığı için görevine son vermiş.

Aitor hocamin çaliştirdigi Middlesbrough gelecek 3 maç kazanirsa Premyer Lige yükselecek :ka21:

Rikerink hiyarina tekmeyi vurup alt yapının bütün sorumluğunu hagi'ye vermek gerekir.

Son düzenleme:
  • Gecen hafta Lucien Favre Borussia Park a gitti ve Gladbach yönetimle görüstü.
  • Favre, Gladbach'in TD ü olmamasina ragmen sözlesmesi hala 2017 ye kadar gidiyordu. Kendi döneminde basarili oldu diye (kümede kalma + Sampiyonlar Ligi) yönetimle anlasti ve sözlesmesi feshedildi.
  • Favre, Galatasaray la görüsüyor.

Nach Flucht aus Gladbach | Favre bekommt Freigabe fur Galatasaray -
Fussball -
Bild.de

--

Andreas Böni ‏@AndreasBoeni

Lucien Favre wird nicht zu Galatasaray wechseln. Er sieht seine Zukunft nicht in der Türkei

Blick.ch gazeteci ye göre Favre ama bize gelmiyor. Gelecegini Türkiye de görmüyormus.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt