Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kupa finalinin sonucunu bekliyorlar.

Oda çok geç olur müslümdash hoca çoktan belli olup takımın maçlarını canlı izlemeliydi..

Normalde olması gereken o tabi. Ama Galatasaray'da hangi dönem yapılması gereken birşey zamanında yapıldı ki? :) Hep geç, hep geç..

Normalde olması gereken o tabi. Ama Galatasaray'da hangi dönem yapılması gereken birşey zamanında yapıldı ki? :) Hep geç, hep geç..
Doğru diyosun benim korkum yine jose jem karacan gibi ucuz maliyetli diye bi ton oynayamıcak adamı takıma toplamaları gelecek hoca planlama yapabilcek kalibrede olur umarım

Doğru diyosun benim korkum yine jose jem karacan gibi ucuz maliyetli diye bi ton oynayamıcak adamı takıma toplamaları gelecek hoca planlama yapabilcek kalibrede olur umarım

Puki dur bişey deniyecem dursun 3 yılı dolduracak başımızda jose , jem gibi oyuncularıda takıma almaya devam edicek :D

Daha durun, lig daha bitmedi.
Önce lig bitsin, futbolcular tatile gidip tatilden dönsünler sonra yeni hoca aramaya baslar Dursun.
Simdiden bu capsizlar ordusunun yeni hoca falan aradiklarina hic ama hic inanmiyorum ben.
Ha, baska bir kulüp olsaydi yada becerikli bir yönetimimiz olsaydi simdiye dek yeni hocayi coktan bulmus ve aciklamisti, orasi ayri.

Villas boas a sasırmayın

dick-advocaat.jpeg

Geliyor kırata binip.

Lucescu gelecek bence. Hatta yardımcısı da oğlu Razvan olacak.

Terim gelsin dertler bitsin

XT1033 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamlar teknik direktörlüğü 1.5 sene önce bırakan Gerets ile S.Donetsk'den bu sene büyük ihtimal emekli olacak Lucescu diyorlar hala.

Umarim bu sefer futbola uzak olan biri gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt