Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ersun ya da Abdullah gelecek gibi..

Sent from my iPhone using Tapatalk

f. de boer ajax ile yolarini ayrimis ... bize istermiydiniz ? ben isterim

Frank De Boer olabilir bak.

AFC+Ajax+v+Olympique+Lyonnais+UEFA+Champions+Prj6_XhMCbYl.jpg

Hocammmmmmm <3

Klasik cahil egitimsiz hollanda taraftari.

Ajaxin kadrosunu begenmediğim halde 4 şampiyonluk bir son anda kaçan sampıyonluk bence cok iyi başlangıç

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

De Boer'a sabredilecek mi burada hiç sanmam.

2 başarısız sonuçtan sonra yönetimle birlikte istifa et diye tezahüratlar başlar.

Yönetim istifa etmek istemiyorsa önce 2011-12 sezonu gibi kısa vadede şampiyonluğu hedeflemeli.

Öyle 3 yılda şampiyonluk hedefleyeyim, 5 yılda sistem oturtayım gibi bir kredileri olduğunu düşünmüyorum.

Buna tribünler de genel kurul da sabretmez yani.

5 sene önceki gibi, hemen hemen yeni bir takım kurup onu idare ederek şampiyonluğa götürecek bir hoca bulmaları şart.

F de Boer iyidir oda eski evlatlatlardan ...Adam barca Ajax görmüs taktik teknik Genc oyuncu kazandirma hepsi var aslinda ama bence pl Sunderland Everton gibi bi takima gider

De Boer'a sabredilecek mi burada hiç sanmam.

2 başarısız sonuçtan sonra yönetimle birlikte istifa et diye tezahüratlar başlar.

Yönetim istifa etmek istemiyorsa önce 2011-12 sezonu gibi kısa vadede şampiyonluğu hedeflemeli.

Öyle 3 yılda şampiyonluk hedefleyeyim, 5 yılda sistem oturtayım gibi bir kredileri olduğunu düşünmüyorum.

Buna tribünler de genel kurul da sabretmez yani.

5 sene önceki gibi, hemen hemen yeni bir takım kurup onu idare ederek şampiyonluğa götürecek bir hoca bulmaları şart.

Açıkça Fatih Terim diyorsun yani.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt