Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cahil egitimsiz olanlar bilmez Frank de boer ligi de taniyor hemen gelsin

Frank de Boer düşmanlarını öldüreceğiz

-Tapatalk-

Abdullah hoca kabul etmiş teklifi.

Başakşehir'in yeni hocası da büyük ihtimalle Okan olacakmış.

Futbol_5 ‏@Futbol_5 · 6. Mai
Übersetzung anzeigen

Rumen kaynaklara göre Lucescu Galatasaray'a geliyor..

CNN TÜRK Spor Verifizierter Account  ‏@CNNTURKSpor · 7. Mai

Galatasaray'da Lucescu sesleri

Parçala Aslanım ‏@ParcalaAslanim · 10 Std.Vor 10 Stunden

Lucescu, kendisine gelen teklifleri, "önce Galatasaray ile görüşeceğim" diyerek geri çeviriyor. (Fanatik)

BISMILLAH!!

Şaka maka bu dursun capsizi Avcı köylüsünü getirip iyice rezil edecek bizi.

Lanet gelsin Dursun ve Yonetime!
Dayak yiye yiye gideceksiniz!

Luce zenitden süper bir teklif aldı ve kabul etti diyorlar

Valla Abdullah Avcı Terim ve Yanal harici gelebilecek tek yerli hocaydı. Ama takımdaki sadece ağzı çalışan yerli tayfaya ayak uydurursa gene bi şey olmaz bizden ,

he eğer tersi gibi olurda yapılanmaya giderse Tellesler Brumalar dönerken o zaman UEFA yasağı kalktıgında genç dinamik değere değer katan bi yapımız olur.Bizim bu Cafercan Ardanın falan olduğu altın denilen efsane jenerasyonun da mimarıydı doğru hatırlıyorsam tabi sadece Arda bi yerlere geldi o ayrı

Valla Abdullah Avcı Terim ve Yanal harici gelebilecek tek yerli hocaydı. Ama takımdaki sadece ağzı çalışan yerli tayfaya ayak uydurursa gene bi şey olmaz bizden ,

he eğer tersi gibi olurda yapılanmaya giderse Tellesler Brumalar dönerken o zaman UEFA yasağı kalktıgında genç dinamik değere değer katan bi yapımız olur.Bizim bu Cafercan Ardanın falan olduğu altın denilen efsane jenerasyonun da mimarıydı doğru hatırlıyorsam tabi sadece Arda bi yerlere geldi o ayrı

Avcı ırkçılık yapmaz. Transferdende anlar.

Tabi gelirse Scot Piri ile Süleyman Hurma'yıda getirmeli :)

Bu yonetim hoca icin en ufak bi hamle bi gorusme bi plan yaptiysa bende bisey bilmiyorum.ahanda soyluyorum bu yonetim Hagiyi getirir yaninda komik tercümaniyla :asd22:

De Boer'a sabredilecek mi burada hiç sanmam.

2 başarısız sonuçtan sonra yönetimle birlikte istifa et diye tezahüratlar başlar.

Yönetim istifa etmek istemiyorsa önce 2011-12 sezonu gibi kısa vadede şampiyonluğu hedeflemeli.

Öyle 3 yılda şampiyonluk hedefleyeyim, 5 yılda sistem oturtayım gibi bir kredileri olduğunu düşünmüyorum.

Buna tribünler de genel kurul da sabretmez yani.

5 sene önceki gibi, hemen hemen yeni bir takım kurup onu idare ederek şampiyonluğa götürecek bir hoca bulmaları şart.

Can renktaşımız burada AVCI hocamızı kast etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt