Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teknik direktör seçimini ZTK finali sonrasına bırakmaları tamamen skandal.

Muhtemelen kupayı alırsak "isim" birini getirecekler. Kaybedersek de yerli biri olur gibi.

Td gelecekte , planlama yapacakta....

Ölme eşşeğim ölme

Sent from my iPhone using Tapatalk

Temmuz gibi anlaşırız herhalde.

Başkan önümüzde ki günler de çok ciddi gelişmeler olacak bu konuda dediğinde belliydi.

Felix Magath gelmek istiyormuş diyorlar memajerler vasıtasıyla haber yolluyomuş

De Boer'in neyini beğeniyorsunuz

Avrupa maçlarındaki Ajax'ı hiç takip etmemişsiniz anlaşılan

Şino ve menajeri de boeri getirir bu takıma

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Ardından şino yardımcısı olur sonra şino td olur ne güzel hikaye ama eski tobçulardan yüzümüz pek gülmedi :(

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Hikmet karaman rize taraftarina tepkili takimdan ayrilabilir

H.o diyelim

Kompakt Futbol, oynayan bir takım savunmayı da takım halinde yapar, hücumu da. Yani bir takımda herkes savunmacı, herkes hücumcu… Bütün futbolcular, oyundadır ve maç boyunca top ile pozisyonu takip eder. Pozisyon verildiğinde dörtlü savunma yerine takım halinde 11 kişilik müdafaa yapılır. Hücuma çıkıldığında takım halinde hareket edilir. Top oyunda durmaz, pas trafiğiyle rakip bunaltılar. Oyunda koşmayan futbolcuya yer yoktur. Defanstakiler, ‘Ben topu orta sahaya bıraktım, bundan sonrasını forvetle halletsinler’ diyemez. Hücumcular da takım baskı yediğinde ‘Benim görevim değil, savunmacılar topu çıkarsın’ diyemez. Anadolu Kulüpleri içerisinde bu oyun tarzını en iyi yapan takımlar arasında Torku Konyaspor, Osmanlıspor
Dünyada en iyi yapan mourinho,Simeone
images

konyaspor-4.png

konyaspor-3.png

mesafe kısa tutulur tüm futbolcular birbirine yakın yani herşey takım halinde yapılır
Malesef bunu Selçuk Sneijder Podolski ile yapamayız genç dinamik sürekli koşan adamlar lazım bunun için
Konya'nın bu seneki başarısının sırrı bu ha konya bunu biraz daha defansif ağırlıklı oynuyor Dortmund klopp hücüm versiyonunu oynuyordu
bize numu oynatabilecek bir hoca ve genç çiğersiz mümkünse çoğunluk siyahi futbolcular lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt