Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ciddi Ciddi Rie reis ile devam edecez sanirim :red:

Eee td bulamayacak kadar beceriksiz olunca Rie gozlerine Mourinho gibi gelmistir

Lucescu dedeyi istemeyiz. Jan Olde hocam devam eder ve sampiyon oluruz.

Yönetim listeye Hikmet hocayı almış.

Hadi yine iyisiniz Ersun'u istemeyen renktaşlar.

Celtic Football Club @celticfc BREAKING NEWS: Celtic FC is delighted to announce that it has appointed Brendan Rodgers as the Club's new manager.

Ci6XEB3WgAUIlXp.jpg

vay be Can Uz

RUDİ GARCİA veya FRANK RİJKAARD
FRANK RİJKAARD benim uzun zamandır galatasarayda gördüğüm en güzel oyunu oynattı gerçekten zeki oynuyordu takım paslar kanatlar tam işliyordu
RUDİ GARCİA başarılı bir hoca dünyada takımına gelir kazandırma konusunda çok iyi 60 oyuncu 374,45 milyon € kazanç elde ettirdi lyon ve roma ya

iyi de bir menajer lazım
ANDONİ ZUBİZARRETA
CHRİSTİAN NERLİNGER
ikilisinden biri
ANDONİ ZUBİZARRETA barçaya kurduğu takım malum hala başarı sağlanıyor boş transferi yok
CHRİSTİAN NERLİNGER 2012-2014 de fırtına gibi esen bayern'i bu adam kurdu işte sonra guardiola hazır takıma gelip kondu

RUDİ GARCİA veya FRANK RİJKAARD
FRANK RİJKAARD benim uzun zamandır galatasarayda gördüğüm en güzel oyunu oynattı gerçekten zeki oynuyordu takım paslar kanatlar tam işliyordu
RUDİ GARCİA başarılı bir hoca dünyada takımına gelir kazandırma konusunda çok iyi 60 oyuncu 374,45 milyon € kazanç elde ettirdi lyon ve roma ya
Lyon degil Lille in TD

iyi de bir menajer lazım
ANDONİ ZUBİZARRETA
CHRİSTİAN NERLİNGER
ikilisinden biri
ANDONİ ZUBİZARRETA barçaya kurduğu takım malum hala başarı sağlanıyor boş transferi yok
CHRİSTİAN NERLİNGER 2012-2014 de fırtına gibi esen bayern'i bu adam kurdu işte sonra guardiola hazır takıma gelip kondu

Bakalim zubizarreta ucuza oyuncu bulabilecek mi...barca da deli gibi para var...nerlinger eichin raschke gibi Manager ler bizde iyi isler yapabilir ler

Son düzenleme:
Walter Mazzari Watford un yeni teknik direktör ü oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt