Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizden bir bok olmaz...

Yonetim ya kupa finalinin sonucuna gore ya istifa ya devam diyecek yada cidden hic gorulmemis sekilde beceriksizler...

Bu kadarida pes anasini satayim

Sen gel mübarek.

Quique+Sanchez+Flores+k7bbUr_tz_am.jpg

Watford u fazla izlemedim ama adam cok karizmatik ve cool birine benziyor, gelsin :D

Taraftara göre kötü sonuclara ragmen kadro da fazla degisiklik yapmamis, gitmesi iyi oldu diyolar ama fazla olumsuz da konusmadilar.

Watford u fazla izlemedim ama adam cok karizmatik ve cool birine benziyor, gelsin :D

Taraftara göre kötü sonuclara ragmen kadro da fazla degisiklik yapmamis, gitmesi iyi oldu diyolar ama fazla olumsuz da konusmadilar.

FA Cup maçıydı galiba. Watford Arsenal deplasmanında destan yazmıştı resmen. Oynattığı oyun, saha kenarındaki duruşu vs harikuladeydi. O zaman keşke bizim td'miz olsa diye iç geçirmiştim. Sexy kulübüz sonuçta.

Umarım böyle birşey gerçekleşir.

Luce ye hayir diyecek degiliz ama ben Flores, Garcia gibi TD leri tecrih ederim.

E clar! Mircea Lucescu pleacă 1% de la Șahtior in această lună. La ce echipă va ajunge?

Dinamo Anghelache Mircea Lucescu yakın arkadaşı eski yönetici başkan Luce Il bu yaz Shakhtar 100% gidecek, telefon Futbol Kulübü tarafından gösteri canlı saptandı. söylemek istemiyor olsa ve nereye, eski Dinamo resmi Lucescu bu Galatasaray için özellikle tercih edilir Türkiye, ulaşabileceğini ima etti.

"Lucescu Sayın Akhmetov ile tartışmalar vardı ve ben geri dönülmez gitmek söyledi. Ama ben gidene kadar bir kelime bile edeceğini söyledi. Ve böylece korudum. Mayıs ayında, artık bitirmek, git. Yüzde yüz gidin! Nereye gider biliyorum ama ona söylemek uygun değildir. Dünyanın en büyük ülkesi uzun, göreceğiz. Teklifler her zamanki gibi olmadı, "Anghelache dedi.

Stephen Eski resmi ekip son umut ama hayranları yok Büyük Millet onları "ilgisiz" hazırlanıyor Lucescu onu görmek için.

"Yüzde yüz milli gelmiyor" diye Anghelache dedi.

Görsel telif nedeniyle kaldırılmıştır.

GSCimbom Yönetimi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yönetim, Lucescu'dan olumsuz yanıt gelme ihtimalini düşünerek, Michel ve Roberto Martinez ile görüşüyor. (Fotomaç)

"Oğlum Razvan hoca, ben sportif direktör olayım" diyen Lucescu'ya, kendisinin hoca olup Razvan'ın da yardımcısı olması teklif edildi. (HT)

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 30 dk.30 dakika önce
Mircea Lucescu : Yarından itibaren serbest bir antrenörüm. Yeni bir kulüp aramaya başlayacağım. Şu ana kadar hiçbir kulüple görüşmedim!

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 30 dk.30 dakika önce
Lucescu : Tekrar söylüyorum bunu. Benim yürüttüğüm hiçbir pazarlık olmadı. Hiçbir kulübe söz vermedim, imza atmadım.

ASLOLAN GALATASARAY ‏@GsdirAslolan 28 dk.28 dakika önce
Mircea Lucescu veya Fatih Terim Galatasaray'ın yeni teknik direktörü olacak. (AMK Spor)

Fatih hoca için ölürüz luce içinde dünyayı hoplatırız bu kadar net bee

Lucescu, Galatasaray için haftaya İstanbul’a geliyor.Son detaylar için Başkan Özbekle görüşecek. Olumlu bir sonuç bekleniyor. -CNN Türk

Lucescu henüz hiç bir kulüp ile görüşmedim demiş. Dursun daha 2-3 gün önce maraton'da görüştük demişti....

Dursun yine formda. Yalan makinesi herif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Lucescu henüz hiç bir kulüp ile görüşmedim demiş. Dursun daha 2-3 gün önce maraton'da görüştük demişti....

Dursun yine formda. Yalan makinesi herif

Sent from my iPhone using Tapatalk

Zenit ile ön protokol yapan kimdi? Yalancı herif. Tam bir tüccar bu Luce. Yine fiyat yükseltip en iyi teklifi seçecek. Gelmiş 71-72 yaşına. Vurgun yapmadan ölmez.

Lucescu yalan söylüyor

Ünal aysal döneminde bizimle anlasip Shaktar ile sözlesme uzattigini unutmayalim

O yuzden hic umitli degilim bu transferden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt