- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Hoca bulamayacağız bu gidişle. Hollandalı kalsın madem. Az biraz toparladı takımı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hoca bulamayacağız bu gidişle. Hollandalı kalsın madem. Az biraz toparladı takımı![]()
Adamların projesi vardır, Favre de gitmeyi kabul etmiştir. Bize niye gelsin?Nice ye Adam kaptırıyoruz , biz ölmüşüz. Dursun sen de öl .
Sent from my iPhone using Tapatalk
Adamların projesi vardır, Favre de gitmeyi kabul etmiştir. Bize niye gelsin?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Orası öyle. Bülent Korkmaz'ı getirecekler, ilk günden beri söylüyorum. Başka kimseyi getiremez bu yönetim.Ben inancı mı falan kaybettim zaten Emre kardeş . Kim gelirse gelsin , 1 yıl dayanamaz . Kimi alacaklar ki jose linnes olcan Donk vari adamlar işte . Neyse artık dursun gidene kadar ilk üçe takılırız .
Orası öyle. Bülent Korkmaz'ı getirecekler, ilk günden beri söylüyorum. Başka kimseyi getiremez bu yönetim.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Clod dö pöl gelsin agha şampiyonluk geçmişi olan biri diye hatırlıyorum loser hocalardan gına geldi
Vay be favre de gitti... Dursun bekle bekle daha
HUAWEI Y541-U02 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi