Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yarınki maçı bir atlatsak da iyi ya da kötü şu td'miz belli olsa. Çıldırıcam artık yeter.

Valla bunlar zor başlıklar, kimse teknik direktör ve futbolcu beğenmiyor. Burda adı geçen teknik adamların yerlisi yabancısı çoğu destek ve eline imkanlar verilse iş yapar.

Ersun'u istemedik TS'ye gitti.

Avcı'yı istemiyoruz o da FB'ye giderse önümüzdeki yılın ilk 3 sırası şimdiden belli oldu diyebiliriz.

Hatta Konya, Osmanlı, Bursa'dan en az ikisini ekleyip ilk 5 sıra için bile konuşulabilir.

Biz sistem, proje, yapılanma gibi romantizm kokan laflar peşinde koşup istifa+kongre yolunu hazırlarken adamlar işi götürür.

O kadar dedik aykut hodja diye fenerli diye almıyorlar hocamı tr nin net en iyi antrenörü şuan

Son şenöl güneş bükücü aykud hodjamı gsc aracılığıyla camiamıza davet ediyorum bana destek verin kalitely bir hocaya kavuşalım

Ben kupayı kazanırsak yeni hoca ararız aksi taktirde çılgın hollandalı ile devam ederiz diye düşünüyordum.

DÜn geceden itibaren bu fikrimden vazgeçtim.

Kazanırsak kısa sürede bak ne yaptı deneyelim zaten çok ucuz maliyeti var oyuncu da istemez zaten, kaybedersek bu takım seneye de avrupada yok şampiyon olmasak ta olur öbür seneye hazırlanalım 1 yıl daha hoca kalsın kafasında olan bir dursuna sahip olduğumuzu düşünüyorum.

Yani transfer nöbeti ile hoca nöbeti bence boşa aynı şekilde devam ederiz seneye.

Yaw kardeşim adamı altyapı için getirdik seneye td olacaksa nerede kaldı profesyonellik

de boer gelir kesin bence
hollanda ekolü diyip duruyolardi
hem bosta hem eski oyuncumuz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt