Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taraftarimiz rakiplere küfür eden birini istiyor galiba. Profesyonel biri fazla destek bulamaz gibi. Tolunay Kafkas gelsin.

21:17:00 dk kaldı ZTK finaline. Şu maçı olumlu, olumsuz bir şekilde atlatsak da önümüze daha net bakabilsek.

Son düzenleme:
Kupayı kaybedersek hocayı değiştirmekten ziyade yönetim ve pisuvar başkanı değiştiririz. 2 sene Avrupa'da yokuz buradan sonra da gitmezler ise zaten kaos filan çıkar çıkmalı.

Lazio'dan kovulan Stefano Pioli, Anderlecht ile anlaştı. (Sky Italia)

Pioli'nin resmi imzayı atmasıyla boşa çıkacak olan teknik direktör Besnik Hasi'nin adı Galatasaray ile anılıyor.

Besnik hasi'yi getirmek skandal bir karar olur

Riekerink devam Etsin daha iyi

Berdiyev'i öneren arkadaşı tebrik ederim. Çok iyi bir hocadır bize de uyar. Tanımadığınız adamlara tepki koymayın hemen en azından bir araştırın yahu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Berdiyev'i öneren arkadaşı tebrik ederim. Çok iyi bir hocadır bize de uyar. Tanımadığınız adamlara tepki koymayın hemen en azından bir araştırın yahu...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Sağol renktaş

Forumda futboldan anlayanları görmek güzel

Riekerink bence önümüzdeki sene dursun ya, hani önümüzdeki sene zaten lig var sadece. Bence yeterli olur, bakarsın baya baya başarılı olur.Şu kadroya, bu adam kadar top oynatmadı malesef.

Riekerink bence önümüzdeki sene dursun ya, hani önümüzdeki sene zaten lig var sadece. Bence yeterli olur, bakarsın baya baya başarılı olur.Şu kadroya, bu adam kadar top oynatmadı malesef.

Sahsen ben Dursun denen sümsük ilerizekali herifin Riekerink den daha iyi bir teknik direktör bulabilecegini düsünmüyorum.

rikerik hocam varsa adaletin olduğu yerde var. evlatçı değil. donkun ne mal olduğunu hemen kavrayıp kadro dışı bıraktı. caroleu sola monte etti. bi yasinde sıkıntısı var o da kanatsızlıktan herhald

Sahsen ben Dursun denen sümsük ilerizekali herifin Riekerink den daha iyi bir teknik direktör bulabilecegini düsünmüyorum.

Yani orası bir gerçek baktığımızda da şuana kadar bulduklarıda bu adamdan iyi olduğunu da düşünmüyorum.

Ne chedjusu ya, adam 1 aydır oynamıyor

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

rikerink senin o buruşuk t*şaklarını yesinler. seneye aynen devam edilmeli.
adam çok akıllı davrandı.
takımın kondüsyonu tek devrelik .yüklendi barutu attı hedefi buldu ..
ikinci yarı defansif oynamasak golü yemiştik. çünkü fener açık buldugu anda yazardı . karşılıklı goller atmaya çalışsan 1 atsan 3 yerdin.

Riekerink hamzadan kötü olamaz o kesin en azından forma adaleti var.
Saçma sapan evlat sever alacağına riekerinkle devam etsin.
Berdiyev çok enteresan isim ve çokta mantıklı ammavelakin dursun var mantık yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt