Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pozitif düşünelim beyler

Sent from my iPhone using Tapatalk

Olmadı biz çıkarırız maçlara takımı beyler don't panic

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bugün açıklamıyorlar mı?

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
Galatasaraydan soğumak hakkı bize ait değil!
O hak, 14 sene şampiyonluk görmemiş nesile verilen haktı, onlar da kullanmadılar

Andre Villas-Boas , De Boer , Flores , Michel , Bielsa bu teknik adamlardan birini tercih etmeliyiz.

Geçen sene ibrahimovicle oyaladılar bu senede fatih terim ismiyle oyaliyorlar bu yönetimin gidiş şekli çok acı olacak gibi

Ulan kulübün geleceği için sevindim Feneri yendik ama bu herifler sarıldı koltuğa gitmiyor.

Yönetim, Riekerink'in altyapıda kalmasını istiyor. Teknik direktörlük için Flores'in cevabı bekleniyor. (NTV Spor)

Uğur Karakullukçu: Alp Yalman, Riekerink'i A Takım için yeterli görmedi.

Uğur Karakullukçu: Dursun Özbek, Riekerink ile devam etmek istiyordu. Alp Yalman "Buna ben karar vereyim" dedi. Alp Yalman tecrübeli bir teknik direktör istiyor.

Yalman bu ise daha profesyonel yaklasiyor gibi.

Uğur Karakullukçu: Alp Yalman, Riekerink'i A Takım için yeterli görmedi.

Uğur Karakullukçu: Dursun Özbek, Riekerink ile devam etmek istiyordu. Alp Yalman "Buna ben karar vereyim" dedi. Alp Yalman tecrübeli bir teknik direktör istiyor.

Dursun bu seneyi bile başarili görüyor. Gayet normal görüyorum. Bu dünyadan değil kendisi

Valla Yalman daha vizyoner demek istiyorum sonra aklima Yilmaz Vural olayi geliyor ve Riekrink benim icin Rieking'e donusuyor :D

Büyük resme bakıyorum. Fatih hoca bizimkilere azda olsa ümit vermiş gibi. Bunların başka bir ybancı hoca getirebileceğini düşünmüyorum, zaten pekbir çabada yok. Fatihterimin kararı bekleniyor. Gelirse o gelir, gelmezse rieckering devam eder bence.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bi aday daha eksildi (Flores)

Hem Nice hem Espanyol a hoca kaptirdi Dursun..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt