Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mr-wu-1024.jpg

wu reis

tarator gelir ve Galatasarayı tamamen batırıp gider, bu adamın ikici ve üçüncü döneminde Galatasaraya verdiği zarar en az 150 milyon eurodur, bu rakamın üzerine faizleride koyunca mevcut borcda büyük bir hissesi olduğu anlaşılır.tarator yerli çetesinin has adamıdır ,vaktiyle bütün yerli çöplerle sözleşme imzalatmışlığıda vardır... uzun lafın kısası Galatasaray tamamen batıp bütün mal varlığı harcanana kadar üzerine çökmüş kongre üyeleri ve hoca-futbolcu-menejer müsvettelerinden kurtulamayacak ,zaten bütün mali kaynaklar tükenince bu tayfa kaçıp gidecek işte o zaman geçek taraftar bu takıma sahip çıkacak dolayısıyla ben bu tayfaya kuruş yedirmem ve klübe kuruş para harcamam.

tarator gelir ve Galatasarayı tamamen batırıp gider, bu adamın ikici ve üçüncü döneminde Galatasaraya verdiği zarar en az 150 milyon eurodur, bu rakamın üzerine faizleride koyunca mevcut borcda büyük bir hissesi olduğu anlaşılır.tarator yerli çetesinin has adamıdır ,vaktiyle bütün yerli çöplerle sözleşme imzalatmışlığıda vardır... uzun lafın kısası Galatasaray tamamen batıp bütün mal varlığı harcanana kadar üzerine çökmüş kongre üyeleri ve hoca-futbolcu-menejer müsvettelerinden kurtulamayacak ,zaten bütün mali kaynaklar tükenince bu tayfa kaçıp gidecek işte o zaman geçek taraftar bu takıma sahip çıkacak dolayısıyla ben bu tayfaya kuruş yedirmem ve klübe kuruş para harcamam.

thumbs-up-smiley-emoticon_91034.png

Bugun EURO2016 baslayacak ve suanda hocasi belli olmayan ender kuluplerden biriyiz.

bi de southampton var benim bildiim

ya da everton da diyebiliriz

Onlari saymaya gerek yok aslinda, cunku daha 2 gun once Koeman ve Everton anlasmaya vardi. Dogal olarak Southampton da simdi hoca arayisina gececek. Bizim hocamiz taa Denizli gittiginden beri belli degil :D

Son düzenleme:
beyler hocamız rikerink işte anlayın ya. dursun hoca moca getiremez. fatih hocada yağılı kapıyı bırakıp gelmez rahatı yerinde onun. adam akıllı 2-3 futbolcu transfer etsin daha başka bişey istemeyin dursundan. o da yalman sayesinde olur zaten

Bizim takima teknik direktor olmak isteyen bir zahmet basvuru yapsin, bizim Dursun madem kimseyi aramiyor bari milleti ayagimiza cagirak.

Hoca belli arkadaşlar fransadan türk asıllı orada lobimiz de güçlü biliyorsunuz...

Riekerinkle devam lütfen , şu Fatih Terimi gördükten sonra.

Riekerinke şükrediyorum Hikmet , Bülent , Arif ve türevleri gelebilirdi , bence zarar gelmez.

Bizden emeklilik parasını alarak hayatın son günlerini yaşıyor sakince köyünde :)

Aslolan Galatasaray !!!

Yarasın hocama. Adam gibi adam. 10 numara teknik direktördü.

Servet, Barış gibi kazmalardan acayip verim almıştı. Kariyer sezonu çıkardı hepsinden.

Acayip de kondisyon yüklemişti reis.

90+ da kaç defa gol attık.

Yarasın hocama. Adam gibi adam. 10 numara teknik direktördü.

Servet, Barış gibi kazmalardan acayip verim almıştı. Kariyer sezonu çıkardı hepsinden.

Acayip de kondisyon yüklemişti reis.

90+ da kaç defa gol attık.
Efsane adam bizim için de evet ama daha çok ilk döneminde muhis iz bırakmıştı.
93 yıllarında falco stumpf dönemi.

Aslolan Galatasaray !!!

Efsane adam bizim için de evet ama daha çok ilk döneminde muhis iz bırakmıştı.
93 yıllarında falco stumpf dönemi.

Aslolan Galatasaray !!!

Ben de 2008'de de büyük iz bıraktı.

Lincoln gevşeğini kadro dışı bırakması, disiplini ve oyunculara prim vermemesi sebebi ile.

Feldkamp tam bi efsane ! Galatasaray Haric almanyada da bi efsane ...feldkampin daha genci lazim bize

Feldkamp keske hastalanmasaydi. bir sezon sonrada iyi isler cikarirdi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt