Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zaman yönetim istifa desek teknik direktör kovuyor lan adamlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yalan olmasin, Karabuk'un bizimle olan maclari disindaki maclarini canli izlemedigim icin kesin bir yorum yapamam, ama izlenimim Simeone/Conte tarzina yakin oldugu.

Hayirlara vesile olsun. Turk futbolunun kritik olaylarindan biri olur umarim bu imza.

Bu arada, Tudor kendi ekibi olan bir adam mi, yoksa teknik ekibi yonetim mi saglayacak?

Tudor'u futbolculuğundan beri severim okul dönemlerinde sol stoper oynardım. Özellikle onu örnek almaya çalışırdım gelmesine sevinirim elbette ama taraftarın bu kadar istemesini anlamıyorum. Gerçi aynı taraftar Riki bey gelsin diye de dua ediyordu.

Bizim taraftarda sürü psikolojisi mi var, yoksa uzaktan davulun sesi mi hoş geliyor bilemedim. Bir isim atılıyor ortaya herkes gelmesi için sabah akşam dua ediyor :D

Garry mesela transfer edildiğinde neler neler yazıldı, şimdi bir çoğu çöp yazıyor. Tudor'un da daha başlamadan kariyerini bitirmeseler bari. Seneye adam gibi planlı programlı hareket edip ona uygun kadro kurulur umarım

[USER]İsmail Güldüren [/USER] tüm camianın aklına kazıyıp bu transferin gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı teşekkürler :)

Haydi Tudor iyidir hoştur inşallah başarılı olur ama ilk başta yönetimin istifa etmesi lazım takımın baştan TUdor'un istediği gibi kurulması lazım kısa sürede başarı beklemek zor

Igor tudor

Muslera
Linnes ahmet hakan carole
Tolga
Sneijder Dejong
Garry podolski bruma

Bu adam oynatır boş adam değil

Igor tudor

Muslera
Linnes ahmet hakan carole
Tolga
Sneijder Dejong
Garry podolski bruma

Bu adam oynatır boş adam değil
Artık yazmayın şu adamı yeter ya! Sırf yakışıklı diye falan laf yemiyor herif. Aklım almıyor bir insan bu Balta'ya nasıl katlanabilir? Net olarak kadrodaki en kötü stoper.

Ayrıca Tolga-Jong orta sahasıyla Fener'den bir farkımız kalmıyor.

tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt