- 24 Kasım 2008
- 8.263
- 92
- 1.513
Ne zaman yönetim istifa desek teknik direktör kovuyor lan adamlar.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bize artık tudor istifa demek düşerHayirli olsun 3 mac sonra onu kesmedi , bunu oynatti diye sovenler olursa karsisinda gercek Gslıları bulacaklardır.
Ben ilk maçta Hakan, Semih, Sabri'den birini görürsem söveceğim renktaş. En az iki tanesini kesmesi lazım yoksa bu heriften de hayır gelmez.Hayirli olsun 3 mac sonra onu kesmedi , bunu oynatti diye sovenler olursa karsisinda gercek Gslıları bulacaklardır.
Sert 1 savunmaciydi kendisi, Serdar saglikli donerse vazgecilmezi olur bekleyip gormek lazim.Ben ilk maçta Hakan, Semih, Sabri'den birini görürsem söveceğim renktaş. En az iki tanesini kesmesi lazım yoksa bu heriften de hayır gelmez.
tapatalk
Sert 1 savunmaciydi kendisi, Serdar saglikli donerse vazgecilmezi olur bekleyip gormek lazim.
Bu sene icin beklentim yok ,kalan maclarda iyi futbol gormesek bile istekli ve mucadele eden takim gorelim yeterlidir benim acimdan .ileri görüşlü bir Gs li olarak tudor hakkında ki düşüncen ne abi
Abdou Razzzzzak Traore ho diyebilirmiyiz
Sol beklerini getirsin çok iyi adam o
Tehlike ne ?
Artık yazmayın şu adamı yeter ya! Sırf yakışıklı diye falan laf yemiyor herif. Aklım almıyor bir insan bu Balta'ya nasıl katlanabilir? Net olarak kadrodaki en kötü stoper.Igor tudor
Muslera
Linnes ahmet hakan carole
Tolga
Sneijder Dejong
Garry podolski bruma
Bu adam oynatır boş adam değil