Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ertem
sergen
yiğit

bu 3lü gsmiz hakkında iyi şeyler yazmaktan kaçınmalıdır

Ft varsa paranın olduğu yerde vardır. Dursun varken gelmeyecek kadar akıllıdır boşa yazmayın.

dursun hala utanmadan hoca kovabiliyorsun ya başarısızlığının bile farkında olamayacak kadar akıll yoksunusun.

Bence Tudor giderse (Gidecek kesin) o zaman Abdullah Avcı gelsin

Ama işte adam gibi bir yönetimle olması lazım bu salak yönetime hoca dayanmıyor A.Avcı'yı rezil hale getirirler bunlar

Taraftarda hoca yemeye bayılıyor zaten 2-3 maç sonra hemen kovun gitsin deriz :D

En önemli konu yönetim ama bu mallarla 2018'e kadar devam ne yazık ki.

Ertem, Tudor sene sonu ayriliyor diyor beyaz futbol ozel haberi imis,mukavelesi uzatilir bu gelismeden sonra

Sezon sonu gidecek diyorsa sezon sonunu gormeyebilir.Bir de bu acidan bakalim.En azindan oyle umuyorum.Yoksa bu düldül iyi bir yonetimle de bizi ilk 3'e sokamaz.Zurnazen hocami arar olduk bu nedir yaw?

Son düzenleme:
Sezon sonu gidecek diyorsa sezonu gormeyebilir.Bir de bu acidan bakalim.En azindan oyle umuyorum.Yomsa bu düldül iyi bir yonetimle de bizi ilk 3'e sokamaz.Zurnazen hocami arar olduk bu nedir yaw?

Zurnazen hocam kriz yönetmeyi bilir lakin bugün kupomunu yatırdı Sarper Yıldırım sen ne dersin bu hususta?

Advocati alalım adam Fenerbahçeyi mumla arar ?

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kenan oyunlara gelıyosun bakıyorum kendını yakma dıkkat et
ben oyuna gelmem, kendimi direk yakarım.
45554dd01f976723c31d2647fda7e5ea.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt