Sadri Baykam
Büyük Kaptan
- 12 Kasım 2015
- 26.753
- 26.553
- 1.988
ertem
sergen
yiğit
bu 3lü gsmiz hakkında iyi şeyler yazmaktan kaçınmalıdır
sergen
yiğit
bu 3lü gsmiz hakkında iyi şeyler yazmaktan kaçınmalıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim değişirse Avcı gelsin. Yoksa murdar ederiz adamı.
Ertem, Tudor sene sonu ayriliyor diyor beyaz futbol ozel haberi imis,mukavelesi uzatilir bu gelismeden sonra
Sezon sonu gidecek diyorsa sezonu gormeyebilir.Bir de bu acidan bakalim.En azindan oyle umuyorum.Yomsa bu düldül iyi bir yonetimle de bizi ilk 3'e sokamaz.Zurnazen hocami arar olduk bu nedir yaw?
Zurnazen hocam kriz yönetmeyi bilir lakin bugün kupomunu yatırdı Sarper Yıldırım sen ne dersin bu hususta?
Kuponunun yattigi haberi,Zurnazen ve Galatasarayimizin maglubiyetleriyle sarsilan Sarper'e ilac etkisi yaratacaktir.Birazdan bu yonde bir post gelir kendisinden.
Advocaat sezon sonu gidiyor Recep bunu da mı kaçırdın? Endişeleniyorum senin için.sorun hocada degıl sız hala anlamadınız mı
Advocaat sezon sonu gidiyor Recep bunu da mı kaçırdın? Endişeleniyorum senin için.
ben oyuna gelmem, kendimi direk yakarım.kenan oyunlara gelıyosun bakıyorum kendını yakma dıkkat et
Kuponunun yattigi haberi,Zurnazen ve Galatasarayimizin maglubiyetleriyle sarsilan Sarper'e ilac etkisi yaratacaktir.Birazdan bu yonde bir post gelir kendisinden.