Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karabükün hocasını gönderdiğimiz anda ilk iş Fatih Terim olsun. Olmuyorsa hiç macera aramadan Thomas Tuchel.

thomas_tuchel_2.jpg

Sayin Hocamizin bu foto'da Tudor'a yolladigi subliminal mesaj ile gelisini zaten mujdelemisti.

Gel yigidim gel

Sene sonunda Fatih Terim + Gheorghe Hagi paketi yapalim yeni bir baskan ile

Fatih Terim futbolu yoneten kisi olsun; organizasyonu, personeli, hedefleri ve metodlari belirlesin. Gheorghe Hagi de oyuncu yetistirilmesi, pozitif bir futbol anlayisinin oturtulmasi, akademinin degerlendirilmesi gibi acilardan cok kuvvetli bir hoca adayi olur diye dusunuyorum. Taktiksel anlamda Imparator'un Hagi'ye cok fazla sey katabilecegini de dusunuyorum.
Buna hayir demem iste

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

dursun blanc ı da terimi de getiremez. emekli mustafa hocayı çaylak tudoru almaya benzemez bu işler vizyon gerektirir.

Bu işler tek taraflı olmuyor. En vizyonlu dediğimiz başkan Tuchel'i ikna edemedi malum.

ünal vizyoner görünmeye çalışıyordu. Vizyon satıyordu adam resmen her hamlesinde göze sokuyordu bakın şöyle vizyonumuz var filan diye GS mali yapısı çökünce artık vizyon satamamaya başladı ve kaçtı.

benim gördüğüm en vizyoner GS başkanı Faruk Sürendi.

ünal vizyoner görünmeye çalışıyordu. Vizyon satıyordu adam resmen her hamlesinde göze sokuyordu bakın şöyle vizyonumuz var filan diye GS mali yapısı çökünce artık vizyon satamamaya başladı ve kaçtı.

Aynen Faruk ve Alp yalman

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

imzami atarim alt tarafina

Evren Göz Terim ihtimali yüksek, Terim'de soğuk bakmıyor ancak hoca varken görüşmez diyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt