Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ünal vizyoner görünmeye çalışıyordu. Vizyon satıyordu adam resmen her hamlesinde göze sokuyordu bakın şöyle vizyonumuz var filan diye GS mali yapısı çökünce artık vizyon satamamaya başladı ve kaçtı.

benim gördüğüm en vizyoner GS başkanı Faruk Sürendi.

Faruk Süren Uefa kupasinin marketingini berbat ötesi yapti. Hatta bir bok yapmadi diyebiliriz o dönem o nun icin.

Faruk Süren Uefa kupasinin marketingini berbat ötesi yapti. Hatta bir bok yapmadi diyebiliriz o dönem o nun icin.

futbol vizyonundan bahsettim açıkcası idari kısma gelirsek AİG vakası filanda mevcut faruk beyin eksi hanesine yazılacak. Ama adamın futbol vizyonu ünalı 4 le böler 10 la çarpar alp yalmana yetişemedim ama oda çok başarılıymış bu işte.

futbol vizyonundan bahsettim açıkcası idari kısma gelirsek AİG vakası filanda mevcut faruk beyin eksi hanesine yazılacak. Ama adamın futbol vizyonu ünalı 4 le böler 10 la çarpar alp yalmana yetişemedim ama oda çok başarılıymış bu işte.

futbol vizyonunda ikiside top leveldi bizim icin. Aysal son senesinde sicti evet, ama ondan öncesi hem Fatih terim ile hemde Mancini ile avrupa'da muazzam isler yapti. Yabanci Siniri olmasaydi, daha güzel seyler izleyebilirdik kendisi ile

futbol vizyonunda ikiside top leveldi bizim icin. Aysal son senesinde sicti evet, ama ondan öncesi hem Fatih terim ile hemde Mancini ile avrupa'da muazzam isler yapti. Yabanci Siniri olmasaydi, daha güzel seyler izleyebilirdik kendisi ile

yanyana koymam bile son sene diyip geçiştirilebilecek bir durum yok. son sene dediğin prandelliyse zaten o inşa ettiği yapıyı bırakıp gitti GS nin kendi dinamitleri o sezonu kurtarıp şampiyonluğa taşıdı. Ünal yönetimini dağıttığı an tepe taklak olmaya başladı zaten geldiğinde ben futboldan anlamam diyordu gelen şampiyonluklar sonrası bu söyleminin aksine futboldan anlar gibi davranmaya başlayıp yönetimde futboldan anlayan herkesi şutladı sonrası malum. Ünalın yönetim kurulunu kendi kurmadığını terimi kendisinin getirmediğini bilmeyen yoktur heralde şampiyonluklar sonrası kendi yönetimini kurdu ve kendi hocasını getirdi ünal.

yanyana koymam bile son sene diyip geçiştirilebilecek bir durum yok. son sene dediğin prandelliyse zaten o inşa ettiği yapıyı bırakıp gitti GS nin kendi dinamitleri o sezonu kurtarıp şampiyonluğa taşıdı. Ünal yönetimini dağıttığı an tepe taklak olmaya başladı zaten geldiğinde ben futboldan anlamam diyordu gelen şampiyonluklar sonrası bu söyleminin aksine futboldan anlar gibi davranmaya başlayıp yönetimde futboldan anlayan herkesi şutladı sonrası malum. Ünalın yönetim kurulunu kendi kurmadığını terimi kendisinin getirmediğini bilmeyen yoktur heralde şampiyonluklar sonrası kendi yönetimini kurdu ve kendi hocasını getirdi ünal.

İki tane hoca getirdi . Birisi mancini ( sezon ortasina gelmesine ragmen cok ama cok iyi isler yapti). Diger ise Prandelli .
Ama evet tabiki hatalari oldu, bunu inkar eden olamaz. Yinede benim icin top 2 Baskanlarimizdandir. En guzel, en basarili GSi o num doneminde gorduk izledik. Birde Sneijder efsanesini getirdi diye, minettarim kendisine

Terim gelmezse Tudor yerine getirilecek kişi ondan daha kötü olur.

Mehmet Özbek denen kanser hücresi istemiyormuş. Cenk Ergün'de Arda Arda dediğine göre o da istemiyor.

FT son bir savaş için bu fırsatı tepmez,kadro ezilecek bir kadro değil tüm maçlarımız iç sahada rakiplerimizle FT bu kadroyu efektif kullanıp bizi şampiyonluğa götürebilir.

Dusunuyorum

birkac gune iyi bir aday cikaracagim

Ft gelsin son maçları takip etsin
Ona göre devre arası 3-4 takviye yapsın
Devre arası kampını ft ile geçirmek bir nebze taraftarı ayakta tutar
Zaten gerekli özgüveni takıma aşılayıp ikinci yarıya güzel bi başlangıç yaparız.

Fener maçına kadar zorlu bir süreç yok zamanı olur hocanın

TapaTalK

Terim gelmezse Tudor yerine getirilecek kişi ondan daha kötü olur.

Mehmet Özbek denen kanser hücresi istemiyormuş. Cenk Ergün'de Arda Arda dediğine göre o da istemiyor.

Cenk ile Mehmet kimdir allah aşkına ? Koskoca Galatasaray 2 tane vasıfsızın eline mi kaldı ? Ya Terim'i getirecekler ya da tıpış tıpış gidecekler.

Avcı isteğinden emin misin? Milli Takım döneminde perişan edildi adam. Burada ilk sene 3.yapsa ertesi sene devam edilir mi?

Milli takım kaç yıldır kötü vaziyette. Kimse ilaç olamadı ki Avcı olsun. Ayrıca o dönem Selçuk meselesi başını yedi yoksa devam ederdi.

Son dediğinde haklısın 3.olsa devam edemez fakat bu sadece Avcı için geçerli değil. Tudor'da 4. yaptı ama gitmedi. Avcı gelse emin ol 1 sene sabredilir. Adamın Başakşehir takımında yaptığı işler öyle küçümsenecek işler değil. Tudor denen zurnazeni hiç birşey ortaya koymamışken aldık.

Muslera
Mariano Maicon Serdar Linnes
Fernando Selçuk
Feghouli Belhanda Garry
Gomis

Terim gelirse ilk etapta böyle oynarız bence,Forvet yok başka bam bam çift forvet yapamayız gibi ama bu takımıda efektif oynatır Diaye,Yasin gibilerini oynatacağını sanmıyorum Tolgada pek tutacağı bir herif olmaz.Latoyu belki oynatabilir ama

Yerli adaylar malum. Terim dışında ikinci bir isim yok.

Yabancı olarak Blanc, Tuchel, Klinsmann var. Bilic de var ama zannetmiyorum ki alınsın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt