Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Milli takım kaç yıldır kötü vaziyette. Kimse ilaç olamadı ki Avcı olsun. Ayrıca o dönem Selçuk meselesi başını yedi yoksa devam ederdi.

Son dediğinde haklısın 3.olsa devam edemez fakat bu sadece Avcı için geçerli değil. Tudor'da 4. yaptı ama gitmedi. Avcı gelse emin ol 1 sene sabredilir. Adamın Başakşehir takımında yaptığı işler öyle küçümsenecek işler değil. Tudor denen zurnazeni hiç birşey ortaya koymamışken aldık.

Tudor'a sabredilmesinin sebebi geç gelmiş olması, sene başı gelse çoktan yollanırdı. Taraftar geçte olsa sorunun hocada değil kadroda olduğunu anlamıştı geçen senenin ortalarında.

Avcı atıyorum seneye gelse ve 3.yapsa anında yollanır. Rijkaard gibi 5 sene Barça'da çalışmış adam bile 3.yaptığı seneden sonra zor dayandı. Gerets dar kadroyla 83 puanla şampiyon oldu, ertesi sene 3.yaptı ve yollandı. Sabır yok bizde. Avcı falan dayanamaz eminim bundan.

Benim üzüldüğum nokta bjk nin 2. yarı akın akın gelmesi böyle ezildiğimiz maç çok azdır izlerken yokmu bir yiğit engel olmaya artık gelmesinler yinemi geliyorlar yeter yeter diyordum umarım böyle bir duruma tekrar düşmeyiz 2 sene şampiyon olmayalım ama bir kurgu yapıp sistem üzerine melekeleşelim mücadeleci yenilsede helal olsun dedirten bir takım istiyorum arkadaş biz Galatasaray ız Avrupa ya açılan pencere ünvanımızı erozyona uğratmayalım.

Benim üzüldüğum nokta bjk nin 2. yarı akın akın gelmesi böyle ezildiğimiz maç çok azdır izlerken yokmu bir yiğit engel olmaya artık gelmesinler yinemi geliyorlar yeter yeter diyordum umarım böyle bir duruma tekrar düşmeyiz 2 sene şampiyon olmayalım ama bir kurgu yapıp sistem üzerine melekeleşelim mücadeleci yenilsede helal olsun dedirten bir takım istiyorum arkadaş biz Galatasaray ız Avrupa ya açılan pencere ünvanımızı erozyona uğratmayalım.
Dünkü pozisyonlar şaka gibiydi
1 den sonra en 5 net kaçırdılar
Ilk defa böyle ezildigimizi gördüm cl den sonra

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Böyle bir maçı yaşadıktan sonra Tudorla devam etmek hainliktir arkadaş Akhisarın,Malatyanın kilitlediği takım sana karşı şov yapıyorsa bunu sadece maç seçme olarak niteleyemezsin.

Tudor'a sabredilmesinin sebebi geç gelmiş olması, sene başı gelse çoktan yollanırdı. Taraftar geçte olsa sorunun hocada değil kadroda olduğunu anlamıştı geçen senenin ortalarında.

Avcı atıyorum seneye gelse ve 3.yapsa anında yollanır. Rijkaard gibi 5 sene Barça'da çalışmış adam bile 3.yaptığı seneden sonra zor dayandı. Gerets dar kadroyla 83 puanla şampiyon oldu, ertesi sene 3.yaptı ve yollandı. Sabır yok bizde. Avcı falan dayanamaz eminim bundan.

Sabır konusunda haklısın, mesale dün Beşiktaş'ı yensek zaten başlamış olan Şenol hormutuları daha gün yüzüne çıkardı. Sabır yoksa uzun vadeli başarıda yok malesef. Kısa vadeli başarılılarla kendimizi avutacaz artık.

Sabır konusunda haklısın, mesale dün Beşiktaş'ı yensek zaten başlamış olan Şenol hormutuları daha gün yüzüne çıkardı. Sabır yoksa uzun vadeli başarıda yok malesef. Kısa vadeli başarılılarla kendimizi avutacaz artık.

Bizde tüketmek çok kolay ya. Özellikle sosyal medya sonrası iyice arttı. En ufak hatasında kelle isteniyor.

Ne yapilacaksa yapilsin, gerekirse seneelik 5 milyon avro para teklif edilsin Thomas Tuchel getirilsin.

Galatasaray'da İsmail Sarıkaya, Can Topsakal, Alper Narman ve Ali Yüce, Fatih Terim’in takımın başına getirilmesini istemiyor.(Gama Spor)

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

En ufak hatasında mı?
Geçen sezon kendi kadrosu değil dendi böylesi maçlar için, bu sezon kendi kadrosu ama şimdi daha yeni takım deniyor. Halbuki kurduğu kadro konusunda övülmediği bir gün olmuyordu. Böylesi dört maç daha var, o maçlarda da böyle ufak tefek hatalar yapar bizde böylesi ufak tefek yenilgiler tatmaya devam ederiz.

Ha unutmadan, Anadolu maçlarına rağmen rakipler ile pek fark kalmadı ona göre.

DQIfwAVWAAElllB

Fatih hoca'li sampiyonlar ligi gunlerini ozledim

Sizce kadromu yetersiz tudor mu bence futbolcular hala yetersiz özellikle ndiaye belhanda ikilisi yetersiz hele belhanda o kadar kötü ki bise çok acil 8 numara sol kanat sol bek lazım ama 8 numara böyle sneijder gibi şut çekebilmeli en büyük sıkıntı ceza sahası dışından vuramıyoruz nerdeyse hiç sneijder ve poldi ikisinden biri kalmalıydı bence devre arası balotelli zorlanmalı balotelli Asamoah ve 8 numara almalıyız sistem olarakta 4-4-2

Muslera
Mariano Maicon Serdar Asamoah
Feghouli Fernando Transfer Belhanda
Gomis Balotelli

Balo hırçın çocuk bize saha içinde hırçın biri lazım takım gol yiyince salıyo kendini balotelli melo boşluğunu kapatır ayrıca büyük topçu büyük maçları alır

Bryler terim yapamaz rezil olur gelmez kadro aşırı derecede yabancı öyle saldır koçum bas koçumla olmaz bu işler adam akıllı sistem oturtacak biri lazım tuchel derim ben açık ara şampiyon yapar bizi ikinci yarı bambaşka bir Galatasaray izletir

Bu aciz yönetim gitmedikçe ancak günlük zaferler yaşarız. Tek istisna Fatih Terim'in gelmesi olur ki Türkiye'deki tüm başkanlardan ve yönetimlerden daha ağır bir isimdir, muadili yok. Dursun Özbek yönetiminin de Fatih Terim'i getirebilecek çapı yok. Tudor'u kovdukları vakit gidip daha kötüsünü getirecekler adım gibi eminim. Daha kötüsü olmaz diye diye buralara geldik. Sezon sonu her şartta bu yönetim def edilmelidir bu kulübün başından. Canaydın ve Polat yönetimleri bile böyle bir acziyet yaşatmadı bize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt