Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olaya iyi yönünden bakalım Devre arası herkes sadece transfer heyecanı yaşarken biz hem transfer hem teknik direktör hem de başkan heyecanı yaşayacağız. Adrenalin sever çılgın başkanım yine yaptı yapacağını.

terim gelmezse diğer alternatiflere bakarsak

fenerli ersun olmaz zaten ts de sıvadı ,hamzayı saymıyorum bile smudica tudor 2 olur , le guen o kadar ugrasılıp alınacak biri degil , bielsa cok sorunlu biri olmaz,blanc müslümanlara düşman dendi zaten gelmez, tucheli getirecek çap bunlarda yok o da gelmez buralara geriye tek koeman veya bilic kalıyor

fenerli ersun olmaz zaten ts de sıvadı ,hamzayı saymıyorum bile smudica tudor 2 olur , le guen o kadar ugrasılıp alınacak biri degil , bielsa cok sorunlu biri olmaz,blanc müslümanlara düşman dendi zaten gelmez, tucheli getirecek çap bunlarda yok o da gelmez buralara geriye tek koeman veya bilic kalıyor

Cihat Arslan?

Arkadaş Dursun t.d seçmemeli Adnan Öztürk ve yönetimi gelip Teknik direktörünü getirmeli başarısız olursakta oluruz Dursunla önlenemez son zaten bu

pellegrini fena olmaz aslında bize olabilecek diğer boşta olan hocalar : luis enrique,thomas schaaf,julande ramos,klinsmann,peter bosz

Aynen böyle olacak senaryo.

basın toplantısı vardı bugun ızleyemedım
ne dedı saygı deger bash kanımız?

Slaven Bilicte derbilerde kötüydü falan ama onun durumu Tudordan biraz farklıydı adam Günay-Serdar-Opareyle falan burda yendiğimiz 2-0 lık maçta kök söktürtmüştü kadrodan sebeple bu maçlarda zorlanıyordu bence ama yinede istemem tabi çok bi fark olmaz sadece daha disiplinli ve sert bir takım oluruz

Slaven Bilicte derbilerde kötüydü falan ama onun durumu Tudordan biraz farklıydı adam Günay-Serdar-Opareyle falan burda yendiğimiz 2-0 lık maçta kök söktürtmüştü kadrodan sebeple bu maçlarda zorlanıyordu bence ama yinede istemem tabi çok bi fark olmaz sadece daha disiplinli ve sert bir takım oluruz

bence de korkak oynatmıyodu derbilerde 2014-2015 deki bjknin kadıköydeki maçının özetini izledim demin baya baskılı oynatmış çatır çatır oynamışlar ama kaybetmişler tudorla asla kıyaslanamaz bilic

facepalm.jpg

Ersun Yanal ve Ertuğrul Sağlam diyende var , bunlar olmaz dimi?

Ali Naci Küçük: Beşiktaş, Pepe'yi almadan önce G.Saray'a önerdiler istenmedi. Babel'in menajeri oyuncumu alın diyerek 3 hafta bekledi. Dursun Özbek kabul etmedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt