Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terim gelmezse mevcut adaylar içinde bize gelmesi mantıklı olabilecek 4 aday var Bosz, Tuchel, Bilic ve Koeman. Tuchel'i getiremezler diye düşünüyorum. Bosz akıllarına gelir mi emin değilim. Koeman veya Bilic'ten biri gelir. Bilic de Tudor gibi derbi baskısı yaşayacağından Koeman hayırlı olsun.

Galatasaray, yeni yıla yeni bir teknik direktör ile mi girecek?

Dursun Özbek: "Hepinize iyi seneler, şansınız bol olsun. Hayat bu."

2 gün önce ortalığı yıkıyordunuz şimdi hoca bile öneremiyorsun GSC. Forum keyifsiz. Transfer sezonu, başkan sezonu ve td sezonu açıldı yine de sessiz.

Kayseri yetkilileri ile görüşülüyor muş sumudica için

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hıncal Uluç: "Bugün 14.30'da Fatih Terim'i aradım. "O kadar çok şey okudum ki. Dursun Özbek ile konuştun mu?" dedim. 'Bu soruyu bana sorduğun için teessüf ederim' dedi bana. Nokta..."

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Hıncal Uluç: "Bugün 14.30'da Fatih Terim'i aradım. "O kadar çok şey okudum ki. Dursun Özbek ile konuştun mu?" dedim. 'Bu soruyu bana sorduğun için teessüf ederim' dedi bana. Nokta..."

Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk

Şu geldiğimiz nokta o kadar kötü ki, belimizi nasıl doğrultacağız çok merak ediyorum.

Ali Naci Küçük: Beşiktaş, Pepe'yi almadan önce G.Saray'a önerdiler istenmedi. Babel'in menajeri oyuncumu alın diyerek 3 hafta bekledi. Dursun Özbek kabul etmedi.

Yalniz Babelin bu durumda olmasi Senolun sayesindedir.

Senol'la sözlesme imzalamamak bu yönetimin en büyük hatasiydi

Son düzenleme:
Burada polyannacılık yapmak istemiyorum fakat hangi yönetim olursa olsun Fatih hocamızın geleceğini düşünüyorum. Seçim kararı da buna yönelik yönetim düzenlemesi gibi geliyor. Bu dursunun yönetimi mi yoksa başka bir yönetim mi onu bilmiyorum. Şu gerçeği göz ardı etmemek lazım: Bizdeki üst akıl 3 yıl süründürür 3 yıl zirve yaptırır. Bu yıl şampiyon olamazsak bu zirveyi tekrar göremeyiz buna izin vermezler, düzenleri bu. Zirve zamanı geldi. Neyse Göztepe maçından sonra her şey belli olur yavaş yavaş.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Koeman filan bize uymaz.

Italyan,ispanyol ve hollandalilar bizim oyuncularla ve ligde yapamıyorlar.

Bize; ismiyle oyunculara kendini kabul ettirecek, sert,otoriter,oyunculara yaklaşmasini iyi bilen,futbolu dibine kadar bilen bir futbol firlamasi lazım.

Gün yüzü görme DURSUN!

emin olalım ki istediğmiz hoca gelmeyecek başarılı da olamayacağız dursun 3 yıl daha yönetecek kulübü

Özbek'in getirebileceği en iyi adam Bilic olur, onu da parayla ikna edebilirse.

Bielsa Tuchel falan bizde hocalık yapamaz o işleri geçsin herkes...şuan Fatih Terim dışında takıma geldiği gibi katkı yapacak tek isim Ersun Yanal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt