Teknik Direktör Nöbeti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
koeman bu sezon çok rezil oldu

adam 140m avroya bir suru topçu aldirdi

hiçbirinden dogru düzgün verim alamadi

Galatasaray eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'nun, Dursun Özbek'i arayarak "Göreve hazırım" dediği iddia edildi.
Ajansspor editörü Salim Manav'a konuşan Hamzaoğlu, "Ben kimseyi aramadım. Beni de kimse aramadı. Umarım Galatasaray bu süreçten hayırlı bir şekilde, kazanımlar içerisinde çıkar" ifadelerini kullandı.

beni üzen bir haber

Fatih Terim değilse kim, şimdi değilse ne zaman?
Evren Turan

SM-G920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ulan bu Dursun yeni Td 'yi seçmeden defolup gitsin biran önce

Yoksa da inşallah yeni gelecek yönetim bu Dursun 'un seçtiği hocayı kovup yola devam eder

Çünki herkes Black-Terim-Tuchel filan gibi hocalar bekliyor Dursun 'un getirebileceği hocalar JoR 'den Tudor 'dan bir farkı olmayacak ...

A sporda,kurnaz gürcan; ersunu bize kitlemeye çalışıyor.

Diğer fenerci yorumcularda yılmaz vural ve hikmet karaman var diyorlar.

Gün yüzü görme DURSUN!

Dursun ve Mehmet Özbek kardeşlerinin olduğu bir ortama FT'in geleceğini sanmıyorum. Yabancı bir hocayla anlaşacaklardır.

Bu seneyi de üç hocayla tamamlarız diye düşünüyorum. Dursunun getireceği yabancı hoca 5-6 haftalk hoca olur, dursun giderse zaten kovulur, gitmesede kendi kovar. Son haftalardada içimizden birini getirirler bari avrupaya gidelim diye upraşıp ligi 5.bitiririz. Bu adamın Terimi getiremeyeceği o kadar belliki.

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

koeman gelirse geçmiş olsun delirdimi bu adamlar acaba yahu bari seçime kadar kimseyle anlaşmasalar daha hayırlı olacak gibi

Fatih Terim daha kac kere bizi satip gitmesi lazim,bizde kredisi bitmesi icin cok merak ediyorum.Fatih Terim degil mi 2011/12 Yillarinda bizim basimizdayken,Federasyona ve Yildirim Demirörene ates püsküren,ve Sampiyonlar Liginde Real bize 6 attiktan sonra,ve önümüzde daha 2 Juventus Maci ve 1 Real Maci var diye ve ben zaten bu gruptan cikamam diye düsünüp bizi birakip Milli Takimin basina gecip Imza Töreninde hic birsey olmamis gibi herseyi unutuüp Yildirim Demirörene sarilip gülücükler dagitan Terim degil mi?Hatta esimin bu Milli Takima imza atma olayinda hic bir haberi yoktur deyip,Yildirim Demirörenin Imza Töreninde Fatih Terimin Esine cok tesekkür edip Terimi yalanci cikarmadi mi?Bunlar nasil unutulur anlamiyorum.Ve Milli Takimda neler yapti onu da gördük.Milli Takimi hak etmeyenleri cagirip Milli Takimi hak edenleri cagirmayip haksizlik yapan Terim degil mi?Terim bu Takimi ileri tasimaz,büyük ihtimal Selcuk hep oynar,yine kendi Adamlarina Torpil gecer.Birde ben Terimin iyi oyuncudan anladigina inanmiyorum,iyi Transferler yaptirmaz,yaptiramaz.Baskanimizin gönlünde ki isim Tuchel,insallah da getirir.Tuchel iste bize cok sey katar,Terimle bu is olmaz.Simdi burda Tuchel i Dortmunda gördük deyenler olur,Dortmund u Tuchelsiz de görüyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt