Teknik Direktör Önerileriniz

5 sene sampiyonluk okan hocam ile sonra 5 sene nuri sahin 5 sene arda

Tr ligini bilen birisi.
%99 Arda
Tek endişem Arda'nin da şımarmaya meyillisi olması ama önce şampiyonluklar kazanması gerektiği için 1 - 2 yıl önemli değil.
Diğer endişem doğal olarak inanılmaz stresli ortama gelecek olması. Bunun için de mutlaka saha içi lider topçular lazım.

Inzaghi disinda herhangi biri icin okan hoca devam derim eger fb yenersek.Hocayı surekli elestirmeme ragmen gidip de gitsin kim geliyorsa gelsin kafasinda olmam

HAYDİ İNŞALLAH.

f5dcc9e6-7b8f-4bc9-ae3f-14e7dc99c4f6.webp

Takim seviye atlayacaksa artik yabanci hoca zamani gelmistir, bunu goremeyen gitsin futbol hakkinda yorum yapmasin bu konuda.

Iyi bir hoca, buyuk takima yakisan bir futbol anlayisi olmali ve iyi calistirici bir ekip lazim next level football icin... Yoksa yerimizde sayariz en fazla.

D. Ozbek iyi bir (Ispanyol) yabanci hoca getirebilir mi muamma tabi..
Getirse bile , onla beraber calisacak bir yonetim eforu olur mu? Burasi da problem 🤣

Inzaghi disinda herhangi biri icin okan hoca devam derim eger fb yenersek.Hocayı surekli elestirmeme ragmen gidip de gitsin kim geliyorsa gelsin kafasinda olmam
Kusura bakma renktaş ama oha diycem. Sendeki bu dönüş de yani. Burada belki de en sert eleştirensin. Şimdi ya inzaghi ya okan diyosun. Bu kadar çok eleştirilecek yanı varsa potansiyel gelebilecek adamların çoğununun okandan iyi olması beklenir.
BAna sorarsan okanı bugün gönderrim, futbolun temeliyle sıkıntısı olan bi adam.

Kusura bakma renktaş ama oha diycem. Sendeki bu dönüş de yani. Burada belki de en sert eleştirensin. Şimdi ya inzaghi ya okan diyosun. Bu kadar çok eleştirilecek yanı varsa potansiyel gelebilecek adamların çoğununun okandan iyi olması beklenir.
Saçma sapan biriyle de ekstra daha kötü günler geçirmek istemiyorum ondan kaynaklı o da tamamen

Renktaş şahsen ya Inzaghi ya Okan gibi sert bir seçim yapmam ben de ama @İskender Nikolov 'a katılıyorum.

Bir hocayla yolları ayırıyorsan yerine getirdiğin kişi o hocanın yapabildiği şeyleri yapıp + yapamadığı şeyleri yapabilmeli. Yani orada bir upgrade durumu olmalı yoksa işler daha kötüye gider -ki genelde öyle oluyor zaten.

Herkez arda turan diyorda iş ciddiye binse ben geleceğini düşünmüyorum bence arda olası simeone ayrılışından sonra atletico yapacak sanmıyorum döneceğini ülkeye

Renktaş şahsen ya Inzaghi ya Okan gibi sert bir seçim yapmam ben de ama @İskender Nikolov 'a katılıyorum.

Bir hocayla yolları ayırıyorsan yerine getirdiğin kişi o hocanın yapabildiği şeyleri yapıp + yapamadığı şeyleri yapabilmeli. Yani orada bir upgrade durumu olmalı yoksa işler daha kötüye gider -ki genelde öyle oluyor zaten.
Tamamen top class getirebilme ihtimalimizin olduğu tek hoca olduğu için söyledim bunu ve hem oyunculara bireysel dokunuşu fazla olduğu için hem ligde ve avrupada tam bize uygun sonuç odaklı olduğu için.Dunyadan 1 tane istediğimi seçme şansım olsa direkt kendisini alırdım yani guardioladan falan daha çok isterdim.2. En çok istediğim de hansı flick olurdu.Bunu tabii dediğim gibi isim olarak söyledim, yoksa genç,potansiyelli ve iyi oynatan başka bir hoca da olabilir tamamen atıyorum filipe luis gibi mesela

ya luis enrique klopp guardiola flick emery

ya okan hocayla devam

bunun ortası yok

Konu 2017 arsivinden ha

Geri
Üst Alt