- 28 Mayıs 2011
- 10.276
- 9.807
- 1.738
Artık bu konu da yurt dışına açılma vakti geldi. Arda'da şu an yurt dışında çalıştığına göre listeye dahil ederim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem takimı 20 likler le doldurmak istiyorsun hemde onlari asla oynatmayan onlara bir sey katmayan gelistirmeyen adamla devam diyorsun çelişkinin böylesi ne demeli bilemedim rtaş5 sene sampiyonluk okan hocam ile sonra 5 sene nuri sahin 5 sene arda
Getirse bile , onla beraber calisacak bir yonetim eforu olur mu? Burasi da problemTakim seviye atlayacaksa artik yabanci hoca zamani gelmistir, bunu goremeyen gitsin futbol hakkinda yorum yapmasin bu konuda.
Iyi bir hoca, buyuk takima yakisan bir futbol anlayisi olmali ve iyi calistirici bir ekip lazim next level football icin... Yoksa yerimizde sayariz en fazla.
D. Ozbek iyi bir (Ispanyol) yabanci hoca getirebilir mi muamma tabi..
Kusura bakma renktaş ama oha diycem. Sendeki bu dönüş de yani. Burada belki de en sert eleştirensin. Şimdi ya inzaghi ya okan diyosun. Bu kadar çok eleştirilecek yanı varsa potansiyel gelebilecek adamların çoğununun okandan iyi olması beklenir.Inzaghi disinda herhangi biri icin okan hoca devam derim eger fb yenersek.Hocayı surekli elestirmeme ragmen gidip de gitsin kim geliyorsa gelsin kafasinda olmam
Saçma sapan biriyle de ekstra daha kötü günler geçirmek istemiyorum ondan kaynaklı o da tamamenKusura bakma renktaş ama oha diycem. Sendeki bu dönüş de yani. Burada belki de en sert eleştirensin. Şimdi ya inzaghi ya okan diyosun. Bu kadar çok eleştirilecek yanı varsa potansiyel gelebilecek adamların çoğununun okandan iyi olması beklenir.
BAna sorarsan okanı bugün gönderrim, futbolun temeliyle sıkıntısı olan bi adam.
@Cengiz Güneş gelsin daha iyiŞenol güneş
Kusura bakma renktaş ama oha diycem. Sendeki bu dönüş de yani. Burada belki de en sert eleştirensin. Şimdi ya inzaghi ya okan diyosun. Bu kadar çok eleştirilecek yanı varsa potansiyel gelebilecek adamların çoğununun okandan iyi olması beklenir.
BAna sorarsan okanı bugün gönderrim, futbolun temeliyle sıkıntısı olan bi adam.
Tamamen top class getirebilme ihtimalimizin olduğu tek hoca olduğu için söyledim bunu ve hem oyunculara bireysel dokunuşu fazla olduğu için hem ligde ve avrupada tam bize uygun sonuç odaklı olduğu için.Dunyadan 1 tane istediğimi seçme şansım olsa direkt kendisini alırdım yani guardioladan falan daha çok isterdim.2. En çok istediğim de hansı flick olurdu.Bunu tabii dediğim gibi isim olarak söyledim, yoksa genç,potansiyelli ve iyi oynatan başka bir hoca da olabilir tamamen atıyorum filipe luis gibi meselaRenktaş şahsen ya Inzaghi ya Okan gibi sert bir seçim yapmam ben de ama @İskender Nikolov 'a katılıyorum.
Bir hocayla yolları ayırıyorsan yerine getirdiğin kişi o hocanın yapabildiği şeyleri yapıp + yapamadığı şeyleri yapabilmeli. Yani orada bir upgrade durumu olmalı yoksa işler daha kötüye gider -ki genelde öyle oluyor zaten.
Vincenzo MONTELLA???ya luis enrique klopp guardiola flick emery
ya okan hocayla devam
bunun ortası yok
Vincenzo MONTELLA???
Türk taraftara ne bakıyon ya %95i mongol4 sene şampiyon olan hocamız olmasa olurdu
şimdi olmaz
5. hafta zaten milli takımda da fenerli oynatıyordu eleştirilerini görür gibiyim