Teknik Direktör Önerileriniz

Bence saha içinden ziyade planlama daha büyük sıkıntı olacak. Bu yönetimin ve hocanın yapacağı iş değil kadro revizyonu

OB Singo gibi bi adama 30 verdirdiği günden itibaren tek fikir beyan etmemeliydi transf konusunda.

Yıllardır profesyonel bi adam getirip başa şu işi düzene sokmadılar

sadece hoca getirmekle olmaz
GS'nin cokulecek gayrimenkulu kalmamasini beklememiz lazim once
cokulecek mal kalmadiktan sonra duzgun bir yonetim gelebilir
tercihen Erden Timur isteriz tabii ama su dakikadan sonra olacagini sanmam

ondan sonra da dogru usta hocaya ve yoneticilere kulubu emanet edip 3 sene sabretmek gerekiyor
donusmemiz lazim bu da sancisiz olmaz

mevcutta ise bir donusum ihtiyaci yok
cunku herkesten fazla para harcayarak sampiyon olabiliyoruz simdilik

Sezon sonu hemen Arda Turan ile iletişime geçer kimseye söz verme derim. Hem Türkiye hem Avrupa görmüş adam. Hocaları Simeone, Enrique, F Terim. Okanın rezil olduğu Alkmaarı Galatasaray’ın 10da biri kalitede olan bir takımla yendi. İstese de Okandan kötü olamaz.

İsmi geçtiği an iğreniyorum. Bizim taraftarlar hepten yoldan çıktı zaten. Şöyle 2-3 sene sürünseler de bir kendilerine gelseler keşke.
Okan hoca eğrisi doğrusundan çok artık kabul ediyorum bunu ama öyle böyle işin sonunda 4.şampiyonluğa yürüyoruz bence gittiği gün 2 sene şampiyon yapacak teknik direktör bizim için zor olacak o mentalitede yerli hoca yok piyasada şuan yabancı hocalarıda ilk sezonunda başarılı olma ihtimali düşük ben bizde hatırlamıyorum pek ilk sezonunda başarılı olan yabancı hoca

Yav geçen isimlere bak Klopp İnzaghi Flick shshshhshs

Bunlardan biri gelecek olsa OB kendi bırakır zaten.

Buraya anca Roma ayarı bir kulübün TD’si gelir.

Varsa çevre ülkemizden iyi bir TD o gelebilir bi de. Rumen veya Bulgar falan.

Yav geçen isimlere bak Klopp İnzaghi Flick shshshhshs

Bunlardan biri gelecek olsa OB kendi bırakır zaten.

Buraya anca Roma ayarı bir kulübün TD’si gelir.

Varsa çevre ülkemizden iyi bir TD o gelebilir bi de. Rumen veya Bulgar falan.
OB kovmadigin surece dünya sona erene kadar kalır ne birakmasi olum adamı 4 senede 1 gr dahi taniyamadin mi yav :asd:

Geri
Üst Alt