Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Ryan Babel ve Ryan Donk'un Basın Toplantısı

Fatih hoca transferden anlamaz. Çakne'ye 13m vermesinden belli değil mi? Anlamak zorunda değil zaten. Dünyada bu işi sportif direktörler yapıyor. FT top oynatsın yeter. Galatasaray'ın geleceği transferden anlamayın bir hocaya bırakılmamalı. Bu işi ekonomik planlamadan anlayan bir idareci yapmalı. Bizim beklere ihtiyacımız var, stopere ve kanat ihtiyacımız var. Ama FT'nin yüzünden eksiklerimizi gideremiyoruz. Bütün kaynaklarımızı hiç etti adam. Çakne'yi görüp FT futbolcudan anlar demek abes kaçıyor. Sadece çakne değil tabi. Ta Lukunku'ya varana kadar ne transfer zararlarına sebep oldu.
Ya bir iki diagne örneği ile transferden anlamaz tartışmasız art niyetli yaklaşımın tekrarı sır ki bunu sürekli ısrarla sürdüyorsun...

Emre mor
Falcao
Lyundama
Nzonsi
Seri
Lemina
Babel
Muslera
Elmander
Drogba
Andone
Melo
Bruma
..........

Sanki dünyada büyük hocaların transferleri tuttuyor gibi cımbızla bir iki isim çıkartarak nefretini ziyaret kusmak niyetindesiniz fatih terime karşı.

Ne cevap vermişsin, adam diyor ki Selçuk niye oynuyor sen demişsin onyekuru tribüne çıkmış ne bu andersenden masal mı, ne alaka? Adam eboue varken Sabri oynuyordu diyor, sabri ile de şampiyon olması bunun evlatçılık olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Ben deliysem de memnunum bu halimden sen biatçılığı bir kes bence,her hata söyleyeni de hocaya düşman yapma acizliğinide bir bırakın

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sabri ile mi şampiyon olmuş. 🤣 Fatih Terim gittikten sonraki dönem kim ilk 11'e Sabriyi yeniden soktu git bir bak. Selçuk ile kaç başari yakalamiş iki üç forma verdi diye ne ifade edecek bu.

Biat kelimesini biz Azizcileri kişkirtmak için kullaniyorduk. Yani düşman olarak, bunu kullanan içinden bir düşmanlik güdüyordur illaki. Ben Galatasaray'a biat ediyorum ve başarisini hedef alanlarin aklini alirim. Robot gibisiniz anasini satayim, biatçi kelimesini size kim öğrettiyse, onum belasini versin. Tece botlari sizi.

Bu senede palazlanmaniza firsat gelmicek, kasmayin boşuna.

Sabri ile mi şampiyon olmuş. 🤣 Fatih Terim gittikten sonraki dönem kim ilk 11'e Sabriyi yeniden soktu git bir bak. Selçuk ile kaç başari yakalamiş iki üç forma verdi diye ne ifade edecek bu.

Biat kelimesini biz Azizcileri kişkirtmak için kullaniyorduk. Yani düşman olarak, bunu kullanan içinden bir düşmanlik güdüyordur illaki. Ben Galatasaray'a biat ediyorum ve başarisini hedef alanlarin aklini alirim. Robot gibisiniz anasini satayim, biatçi kelimesini size kim öğrettiyse, onum belasini versin. Tece botlari sizi.

Bu senede palazlanmaniza firsat gelmicek, kasmayin boşuna.
Biatçının kralısın hemde zoruna gittiyse yapacak bir şey yok laf kalabalığı yapman bu gerçeği değiştirmez,benim hocayla da bir sıkıntım yok ama bu inatları bırakması lazım bu gerçek. He senin gibilere gelirsek hoca bugün takımı bıraksın siz bu takımı bırakmazsanız hiç birşey bilmiyorum.Hoca hata yapıp tüpçüyle poz verirken onu bile savunanlarsınız bana mı öğreteceksin Galatasaraylılığı

Ya bir iki diagne örneği ile transferden anlamaz tartışmasız art niyetli yaklaşımın tekrarı sır ki bunu sürekli ısrarla sürdüyorsun...

Emre mor
Falcao
Lyundama
Nzonsi
Seri
Lemina
Babel
Muslera
Elmander
Drogba
Andone
Melo
Bruma
..........

Sanki dünyada büyük hocaların transferleri tuttuyor gibi cımbızla bir iki isim çıkartarak nefretini ziyaret kusmak niyetindesiniz fatih terime karşı.

Nefret falan yok. Meseleyi oraya taşıyacaksak tartışmaya lüzum yok. Dünya yıldızlarını örnek gösterip bak FT futbolcudan anlar diyorsun. Hakikaten mi ya? Falcao'nun nasıl bir oyuncu olduğunu kimse bilmiyordu başka. İyiki hocamız keşfetti de Falcao'muz oldu.

Süperlig'den çöpleri alıp yıldız çıkaracağım hevesiyle tonla zarar ettirdi. Fatih Terim'in zamanında veto ettiği şimdi kaç tane dünya yıldızı var. Transfer bu adamın işi değil. Takımı yönetsin yeter.

Nefret falan yok. Meseleyi oraya taşıyacaksak tartışmaya lüzum yok. Dünya yıldızlarını örnek gösterip bak FT futbolcudan anlar diyorsun. Hakikaten mi ya? Falcao'nun nasıl bir oyuncu olduğunu kimse bilmiyordu başka. İyimi hocamız keşfetti de Falcao'muz oldu.

Süperlig'den çöpleri alıp yıldız çıkaracağım hevesiyle tonla zarar ettirdi. Fatih Terim'in zamanında veto ettiği şimdi kaç tane dünya yıldızı var. Transfer bu adamın işi değil. Takımı yönetsin yeter.
Kimler var böyle?

Biatçının kralısın hemde zoruna gittiyse yapacak bir şey yok laf kalabalığı yapman bu gerçeği değiştirmez,benim hocayla da bir sıkıntım yok ama bu inatları bırakması lazım bu gerçek. He senin gibilere gelirsek hoca bugün takımı bıraksın siz bu takımı bırakmazsanız hiç birşey bilmiyorum.Hoca hata yapıp tüpçüyle poz verirken onu bile savunanlarsınız bana mı öğreteceksin Galatasaraylılığı

Kuyruk acinin olduğu yere güzel basmişim sanki.

Fatih Terim siyasetcimi, bir idelojinin temsilcisi mi de adama biat edelim. Bu bir spor, ve siyaset kadar karmasik olmadiği gibi, başari ve başarisizliği net veriler ile sabit bir oyundur.

En başarili adami Galatasaray'in basinda görmek istemem gibi, onu Galatasaray'dan uzaklastirip bizi zayiflatmak isteyenlerin de aklini almam kadar normal birsey yok.

Hee bu arada. Biaat ederim ama Botox yaptirmam.

İlla ki vardır 3-5 tane adam 10 sene hocalık yaptı 2 transfer döneminden 20 yapar bakalım kimler varmış merak ettim...

yiğit berhanda avatarını berhanda sakatlandıktan sonra kullanmaya basldı dımı?

Hiç birşeyini beğenmesen bile bu adamdaki azim, hırs takdire şayan. Öncesi var mıydı bilmiyorum ama İtalya macerasında; dili, basın toplantısında konuşacak kadar öğrenmiş olması bile takdir edilesi.
İngilizceyi de basın toplantısında konuşacak kadar biliyor adama demediğinizi bırakmıyorsunuz :)

Tudordan daha güzel Italyanca konuşuyor

Keşke onun kadar iyi hoca olsaydı : (

Nefret falan yok. Meseleyi oraya taşıyacaksak tartışmaya lüzum yok. Dünya yıldızlarını örnek gösterip bak FT futbolcudan anlar diyorsun. Hakikaten mi ya? Falcao'nun nasıl bir oyuncu olduğunu kimse bilmiyordu başka. İyimi hocamız keşfetti de Falcao'muz oldu.

Süper ligden yaptığı transferler tartışılır tamam da hepside çöp çıkmadı sonuçta.

Orada belki yinede İyi kötü dengesi mevcuttur.

Ama totalde gayet çok iyi transferleri oldu hocanın Canaydın dönemini saymazsak ki o dönem full yeni kadro kurulmak istendi az imkanlar ile... tutmaması normal bence.

Ayrıca istediği ve yönetim tarafından alınamayan çok iyi oyuncular da olduğu gibi veto ettiği İyi oyuncularda olmuştur tabiki. Bunlar doğal konular.... sezon sonu takım başarılı oluyorsa demek ki doğru yaptığı işler ağır basmaktadır. Hattaları yok demek yanlış olur zaten ki hatasız hiçbirisi yok bu futbol dünyasında.

Sanki senin getirmek veya görmek istediğin sportif direktör haftasında Transfer politikası olacak. En yakın örnek fenere bakmak yeterli olur galiba. Comolli İngiltere'de Liverpool gibi takımda çalışmış birisi üstelik.

Kuyruk acinin olduğu yere güzel basmişim sanki.

Fatih Terim siyasetcimi, bir idelojinin temsilcisi mi de adama biat edelim. Bu bir spor, ve siyaset kadar karmasik olmadiği gibi, başari ve başarisizliği net veriler ile sabit bir oyundur.

En başarili adami Galatasaray'in basinda görmek istemem gibi, onu Galatasaray'dan uzaklastirip bizi zayiflatmak isteyenlerin de aklini almam kadar normal birsey yok.

Hee bu arada. Biaat ederim ama Botox yaptirmam.
Kuyruk acım var tabi, tüpçüyle poz verdiği için, niye yaptın hoca dedik tabii, herkesi kendin gibi midesiz biatçılardan sanma. Ünal Aysal ile de mevzunun alakası yok benim Ünal Aysal a bir sempatim de yok yine cevap veremeyince konu saptırma basitliği tam size yakışan

Fatih Terim'e duyduğunuz sevgiden dolayı her şeyi mükemmel yapar diyorsunuz. Bu anlaşılabilir. Ama Transfer hocanın işi değil. Hocanın vazifesi olmayan işleri adama yüklemeye gerek yok. Fatih Terim ancak kendi parasıyla bir takım kurup yönetirse transferi istediği gibi yapma hakkı vardır. Hocaların kafasına göre takım kurduğu bir kulüp olmamalı bu camia. Bu yol yol değil. Bu kafayla ekonomik olarak burnumuz b.ktan kurtulmaz beyler.

Kuyruk acım var tabi, tüpçüyle poz verdiği için, niye yaptın hoca dedik tabii, herkesi kendin gibi midesiz biatçılardan sanma. Ünal Aysal ile de mevzunun alakası yok benim Ünal Aysal a bir sempatim de yok yine cevap veremeyince konu saptırma basitliği tam size yakışan

Kulübün Adam gibi Başkani olsaydi da, Hocanin kuyusunu kazmasaydi. Erdoğan gelmiş bizzat takimin basina geç demiş. Ünal Aysal hocaya yakin tüm yöneticileri atip, ondan nefret eden zatlar ile doldurmuş kulübü. Demirörene hocayi alabilirsiniz demiş.

Kim kime sarilmis kiminle samimi umrumda değil, içerdeki sabotaji görmek lazim.

Kulübün Adam gibi Başkani olsaydi da, Hocanin kuyusunu kazmasaydi. Erdoğan gelmiş bizzat takimin basina geç demiş. Ünal Aysal hocaya yakin tüm yöneticileri atip, ondan nefret eden zatlar ile doldurmuş kulübü. Demirörene hocayi alabilirsiniz demiş.

Kim kime sarilmis kiminle samimi umrumda değil, içerdeki sabotaji görmek lazim.
Bunu görmek veyahut anlamamak isteyenler çok maalesef.

İşlerine gelmiyor çünkü bir diğer taraftan inandıkları sevdikleri Ünal Aysal kötü duruma geçecek ve iki yanıldıklarını itiraf edecek durumuna geçmek zorunda kalacaklar ki o tabloda oluşan nefret duyguları buna izin vermez kolay kolay piskokijik anlamında.

Geri
Üst Alt