Teknik Direktörümüz Fatih Terim, Ryan Babel ve Ryan Donk'un Basın Toplantısı

Klasik bir Fatih Terim düsmani cümlesi 😴

Kimse herseyi iyi bilmez de, adam elbette futbolu iyi biliyor, hemde cok iyi biliyor ki, bukadar basarili. O bilmiyor, ama sen biliyorsun o bize yeter muhtemelen. Sanki basariyi adam futbolda degil, krikette kazaniyor.

Hee, birde dokuzuncu haftadan önce de sag bek oynatti, dokuzuncu hafta da Fenerbahce maci degil, biraz bilgilerini tazele.

Yahu Hamza kim ki Fatih Hoca ile kiyasliyorsun, Ersun Yanal ile kiyaslarsin belki. Herkes bir kere sampiyon olabilir, ama kimse 10 sende 8 kere sampiyon olamaz kolay kolay ve olamadi, hatta yaklasamadi da. 10 senede 8 kere sampiyon olmus bir hoca, yaptigi meslek geregi tartisiliyorsa, bu Fatih Hoca´nin sorunu degil, onun tartisanlarin basi bos haterligidir.

Takimini sampiyon yapan bu hoca, elbette kimin en cok katkisi olup olmadigini bilecek.

Basarisiz bir futbol oynatana, bari iyi futbol oynatsa dersin. Yahu adam zaten basarili, Almanya kac tane dünya sampiyonlugu kzaandigi sehri zevki olmayan futbol ile. Iyi futbol, effektif futbol ile oyunun göze hos gelmesi arasinda büyük fark vardir. Bu oyun, göze daha hos gelen bir futbolda da evrilecek.
Kapasitenin sinirlarina ulasmis gorunuyoruz. Benim adima konu kapanmistir. Okudugunu anlamayanla isim olmaz.

kalite tesadüf değildir

şakasını falan yapıyorduk tamamda ama bukadarı tesadüf olamaz artık yav
adamın karanlık tarafa ait özel güçleri var işte ve bunu inatla bize karşı kullanıyor :asd:
bi 400 tl verilmedi diye intikamını alıyor adeta :asd:

Kulübün Adam gibi Başkani olsaydi da, Hocanin kuyusunu kazmasaydi. Erdoğan gelmiş bizzat takimin basina geç demiş. Ünal Aysal hocaya yakin tüm yöneticileri atip, ondan nefret eden zatlar ile doldurmuş kulübü. Demirörene hocayi alabilirsiniz demiş.

Kim kime sarilmis kiminle samimi umrumda değil, içerdeki sabotaji görmek lazim.
İyi de Aysal hocayı kovmadı demedim ben konuştuğumuz mevzu bu da değildi en başta ya neyse hocanın imza törenin de nazire yapmasına kırıldık biz bütün gerçek Galatasaray taraftarları gibi milli takımı çalıştırmasında esasen sıkıntı yok tu en azından benim için başında tüpçüde olsa, neyse siz koşulsuz şartsız bağlılığa devam dostum bana hava hoş

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Adi Fatih Terim olmasaydi coktan 2 kez kovulmustu son 2 yilda. Hamza Hoca’da 4 ayda 3 kupa yapti odami futbolcudan anliyodu.

Adi Fatih Terim oldugu için kolay kolay vazgecilmemesi asiri basarili bir hoca olmasindan dolayidir. 8de 18de kapanir lafi bosuna söylemedi. Bu kadar basarili olabilen bir hocanin vasat oyuna ragmen sampiyon yaptirabilmesi bize güven sagliyor.

Hamza kiyaslamasi olmamis biri yillardir basarili oldu digeri kisa sure basarili oldu. Bu ara Hamzanin o sezon kovulmasi dupeduz hataydi 2 kupa kazansak da onunla beraber ilk 4de bitirebilirdik.

Adi Fatih Terim oldugu için kolay kolay vazgecilmemesi asiri basarili bir hoca olmasindan dolayidir. 8de 18de kapanir lafi bosuna söylemedi. Bu kadar basarili olabilen bir hocanin vasat oyuna ragmen sampiyon yaptirabilmesi bize güven sagliyor.

Hamza kiyaslamasi olmamis biri yillardir basarili oldu digeri kisa sure basarili oldu. Bu ara Hamzanin o sezon kovulmasi dupeduz hataydi 2 kupa kazansak da onunla beraber ilk 4de bitirebilirdik.
Konunun ozunde Hamza karsilastirmasi yok usta. Biz Belhanda'nin fakir futbolculugunu elestirdik geldiler Fatih Hocanin basarilarindan dem vurdular. Basarili o halde futbolcunun iyisini ondan iyimi bilecen teziyle. Hamza karsilastirmasi bu yuzden cikti. Yoksa Galatasaray tarihinin en kotu teknik adamlarindandir Hamza Hoca. Fatih Hoca'nin basarilari 2 yildir top oynamadigimiz ve Belhanda'nin da bu formayi giymis en kotu 10 numara veya 8 numaralardan (ne haltsa artik) oldugu gerceklerini degistirmiyor.

Bu basın toplantısından da anlaşılmıştır, Terim futbolcunun iyisinden pek anlamıyor sadece elindeki iyi futbolcular ile başarılı oluyor. Belhanda'yı büyük kayıp gibi anlatması skandal

Konunun ozunde Hamza karsilastirmasi yok usta. Biz Belhanda'nin fakir futbolculugunu elestirdik geldiler Fatih Hocanin basarilarindan dem vurdular. Basarili o halde futbolcunun iyisini ondan iyimi bilecen teziyle. Hamza karsilastirmasi bu yuzden cikti. Yoksa Galatasaray tarihinin en kotu teknik adamlarindandir Hamza Hoca. Fatih Hoca'nin basarilari 2 yildir top oynamadigimiz ve Belhanda'nin da bu formayi giymis en kotu 10 numara veya 8 numaralardan (ne haltsa artik) oldugu gerceklerini degistirmiyor.

Katilmiyorum ama saygi duyuyorum. Hürmetler...

Süper ligden yaptığı transferler tartışılır tamam da hepside çöp çıkmadı sonuçta.

Orada belki yinede İyi kötü dengesi mevcuttur.

Ama totalde gayet çok iyi transferleri oldu hocanın Canaydın dönemini saymazsak ki o dönem full yeni kadro kurulmak istendi az imkanlar ile... tutmaması normal bence.

Ayrıca istediği ve yönetim tarafından alınamayan çok iyi oyuncular da olduğu gibi veto ettiği İyi oyuncularda olmuştur tabiki. Bunlar doğal konular.... sezon sonu takım başarılı oluyorsa demek ki doğru yaptığı işler ağır basmaktadır. Hattaları yok demek yanlış olur zaten ki hatasız hiçbirisi yok bu futbol dünyasında.

Sanki senin getirmek veya görmek istediğin sportif direktör haftasında Transfer politikası olacak. En yakın örnek fenere bakmak yeterli olur galiba. Comolli İngiltere'de Liverpool gibi takımda çalışmış birisi üstelik.

Yav mesele Fatih Terim'in takim kurgulamasinda nasil oldugu degil ki. Bana göre hocalarin büyük cogunlugu takim kurgulamasinda anlamiyor zaten. Kulup yönetimleri icin de öyle olmali ki dunya'nin heryerinde sportif direktorler görev yapiyor. Benim Fatih Terim'den beklentim iyi oyuncu secmesi degil. Takimi idare etsin yeter.

Mesela SD olsa Cakne devesini "nasil olsa araplara 15 milyona iteleriz ya" deyip böyle bir ölü yatirim yapmaz. Fatih Terim ekonomiden de anlamaz. Bu ayni zamanda ekonomik bir mesele. SD'ün olmazsa menajerlerin, kasimpasnin falan kucagina oturursun böyle.

33 yasinda Nagatomo. FFP'den zordasin zaten. Tekrar satamayacagin adami neden aliyorsun? Ne zaman biz Alman kulupleri gibi yonetilmeye baslayacagiz? Herkes isini yapacak falan. Soyleyecek cok sey var ama bosver,

Kuyruk acım var tabi, tüpçüyle poz verdiği için, niye yaptın hoca dedik tabii, herkesi kendin gibi midesiz biatçılardan sanma. Ünal Aysal ile de mevzunun alakası yok benim Ünal Aysal a bir sempatim de yok yine cevap veremeyince konu saptırma basitliği tam size yakışan

ONEPLUS A5000 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

O poz ne kulübe, ne taraftara yapildi. O poz yüzünde estetik olan bir sahisa yapildi, birisi üzerine alirsa o alir.

Fatih Terim o sürecte mükemmel pür üpak davranmadi... Ama mesele olayi o raddeye getiren sahistir. Hadi adam arlanmaz, daha 10 yil üye olmus bir kulübe, at kosturuyor. Fenerbahce´lilerin baskanlik fetisine gülerken, ben Fatih Hocanin basarilari ile palazlanmis, Fatih Terim´den sonra kulübü kaosa sürükleyicegini bildigim, bir adamin neden yaninda saf tutayim ?

Fatih Hoca o konuda kisisel olarak haklidir, bazi görüntüler belki hos olmadi, ama adam Sampiyonluk icin bagrip cagirirken, arkadan vurmaya calisanlar oldu. Ama haksiz olsa dahi, ben Galatasaray icin faydali olacak adamin yaninda yer alirim elbette.

Fenerlilerden farkımız olarak bu büyük başkan geyiklerine hiç girmeyelim bence renktaşlar. Koskoca kulübü tek adamın çiftliğine çevirmek bize yakışmaz. Hele bu adam marifeti kendinde sanıp plansız bir büyüme(!)yle kulübe men cezası yediren biriyse hiç gerek yok.

Terim'in ayrılış sürecinde Terim de çok hata yaptı. Gereksiz pozlar verdi, egosunun kurbanı oldu biraz ama Terim başarılı olurken de böyleydi, onu bu şekilde idare etmesi gerektiğini kabullenmeliydi. Terim'in yerine başka birisini aradıkları milli takım dedikoduları başlamadan önce bile vardı. Bu süreci sükse yaparak atlatabileceğini düşünmek ancak futboldan ve gerçekliklerden bihaber olan birisine yakışırdı.

Sonuçta Hamzaoğlu dönemi dışında felaket sezonları geri bıraktık, ki Hamzaoğlu'nun başımıza geçmesi bile dolaylı yoldan Terim'in bir faydasıdır denenebilir. Bu kadar başarılı birini bu şekilde acımasızca taşlamak, eleştirmek bir Galatasaray taraftarına yakışmaz bence.

Yav mesele Fatih Terim'in takim kurgulamasinda nasil oldugu degil ki. Bana göre hocalarin büyük cogunlugu takim kurgulamasinda anlamiyor zaten. Kulup yönetimleri icin de öyle olmali ki dunya'nin heryerinde sportif direktorler görev yapiyor. Benim Fatih Terim'den beklentim iyi oyuncu secmesi degil. Takimi idare etsin yeter.

Mesela SD olsa Cakne devesini "nasil olsa araplara 15 milyona iteleriz ya" deyip böyle bir ölü yatirim yapmaz. Fatih Terim ekonomiden de anlamaz. Bu ayni zamanda ekonomik bir mesele. SD'ün olmazsa menajerlerin, kasimpasnin falan kucagina oturursun böyle.

33 yasinda Nagatomo. FFP'den zordasin zaten. Tekrar satamayacagin adami neden aliyorsun? Ne zaman biz Alman kulupleri gibi yonetilmeye baslayacagiz? Herkes isini yapacak falan. Soyleyecek cok sey var ama bosver,
Comolli verek mi?

O poz ne kulübe, ne taraftara yapildi. O poz yüzünde estetik olan bir sahisa yapildi, birisi üzerine alirsa o alir.

Fatih Terim o sürecte mükemmel pür üpak davranmadi... Ama mesele olayi o raddeye getiren sahistir. Hadi adam arlanmaz, daha 10 yil üye olmus bir kulübe, at kosturuyor. Fenerbahce´lilerin baskanlik fetisine gülerken, ben Fatih Hocanin basarilari ile palazlanmis, Fatih Terim´den sonra kulübü kaosa sürükleyicegini bildigim, bir adamin neden yaninda saf tutayim ?

Fatih Hoca o konuda kisisel olarak haklidir, bazi görüntüler belki hos olmadi, ama adam Sampiyonluk icin bagrip cagirirken, arkadan vurmaya calisanlar oldu. Ama haksiz olsa dahi, ben Galatasaray icin faydali olacak adamin yaninda yer alirim elbette.
yahu bırakın şu ucuz lafları hoca top oynat aysal,hoca selçuğu oynatma aysal,hoca iki senedir takım emekliyor aysal botox vs.Basitliğin seviyesini anladım sanırım,verecek cavabın yok, inatla hiç alakası yokken mevzuyu aysala getirdin bana ne aysaldan ne zırvalıyon

yahu bırakın şu ucuz lafları hoca top oynat aysal,hoca selçuğu oynatma aysal,hoca iki senedir takım emekliyor aysal botox vs.Basitliğin seviyesini anladım sanırım

Hoca top oynatmadigi icin mi son 4 senede 1 sampiyonluk yasamis takima geldigi gibi 2de2 yaptirdi. Kulüp ici kac tane olumsuzluga, transfer kisitlamasina, oyuncularin mecburi satilislarina ragmen. Su an top oynamiyorsak, önceden cricket mi oynadik ?

Hoca top oynatmadigi icin mi son 4 senede 1 sampiyonluk yasamis takima geldigi gibi 2de2 yaptirdi. Kulüp ici kac tane olumsuzluga, transfer kisitlamasina, oyuncularin mecburi satilislarina ragmen. Su an top oynamiyorsak, önceden cricket mi oynadik ?
yahu bırak ne boş adamlarsınız kimlerle şampiyon oldu bu takım. takım top mop oynamıyor işte ezik biatçılıktan kafayı yemişsiniz git botox aysal zırvala ötede

Geri
Üst Alt