- 4 Ağustos 2009
- 90.396
- 71.396
- 5.188
Dudaklarına bu kötülüğü niye yapıyorlar yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Önemli olan aşkın objesi mi zeytinli, aşkın kendisi.Dudagi cok kötü bu kadının ya
Dolgun dudak sever misin üstad"Tabii ki" ve "Yani "
1500 Alt
1500 Üst
Yahu Erkut ağzını açamadı daha ne reytingiErkut reytingleri düşürüyor. İlk reklam arasında programı terk etmeli
Üstad sen tatiline devam et burayi hallederiz bizOkan Buruk: “Sane ilk geldiğinde, uzun bir zaman onunla iletişim kurduk. Transfer öncesi 2-3 kere video call yaptık, Galatasaray'ı anlattık, kendi menajeriyle de görüştük Abdullah Kavukcu ile birlikte. Leroy'u çok istiyorduk. Çok beğendiğimiz bir oyuncuydu. O dönemde de konuştuk. Tatil dönemimnde konuştuk. Ben ona 'Tatil nasıl geçti? Hızlı mı bitti? Adapte olabilecek misin?' dedim o an, 'Burada olmaktan çok mutluyum' dedi. Çok pozitif geldi. Güzel şeylerden biri, yeni gelen oyuncuların takımı merak etmesi. Hazırlık maçlarını da izlemiş. Beni çok sevindirdi böyle gelmesi. Bu tür önemli oyuncularından, onun hedefleri olduğunu, Galatasaray ile birlikte ne kadar çok anı yaşayabileceğini, taraftarla ne kadar çok buluşmak istediğini gösterdi.”