Habil Dikmetas
Parçalı Üye
- 30 Ocak 2019
- 4.553
- 2.101
- 698
Bu sezon 4 sene üst üste sampiyonluk, gelecek sene de hedef 4 sene üst üste sampiyonlugun rekorunu kirmak olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen sana katılıyorum hemşerim.Şu programdan nasıl olumsuzluklar çıkardınız çok merak ediyorum. Adam taraftarın günlük hayatta istediği söylediği tüm sözleri söyledi… Osi bitti dedi… Nelson u gönderiyorum dedi… yaptığı hataları söyledi… Avrupa da başarıdan çok umutlu olduğunu söyledi… Osi geldikten sonra ilk kaleciyi çözeceğiz dedi… defansa oyuncu bakıyoruz dedi… baktığımız profil ile taraftarın beklentisindeki profilin benzer olduğunu belirtti… gitmesi gereken oyuncular olduğunu ve takımda kalacak dediği oyunculardan çıkardığımızda taraftarın da gitmesini istediği oyuncuları takımdan gönderme çabasına gireceğimizi söyledi…
Olumsuz tek bir nokta yok açıklamalarda…
Parayı bastıktan sonra bilgin olsun şu anki gibi satacak ve borçları ödeyecek başka yerimiz yok. Girdi mi bu sefer sadece kol bacak değil grup olarak girerler külübeKabul etmiyorum. Kasada okadar para var diye övunuyorlarsa basip parayi alacaklar
Yahu buradaki kimsenin dili zehirli değil, öyledir yani. Goygoy ile ciddi muhabbeti herkes birbirinden ayırabiliyordur zaten. Öyle olduğunu umuyorum. Sadece cemiyet içinde kendi kendimize küçük latifeler yapıyor, şakalaşıyoruz. Galatasaray denen ortak değerimizi her türlü başarıya ulaştırmak için şu an bayraktarlık yapan bir kişiye kim neden düşmanlık etsin?! Hele ki bu kişi son 3 senenin şampiyonu olsun üstelik. O yüzden birbirimize karşı biraz toleranslı olsak iyi olur. Netice de aynı yolun yolcusuyuz.![]()

Kardesim bunlarin iṣi sadece oyuncu satin almak mi?Parayı bastıktan sonra bilgin olsun şu anki gibi satacak ve borçları ödeyecek başka yerimiz yok. Girdi mi bu sefer sadece kol bacak değil grup olarak girerler külübe