GSC Haber Teknik Direktörümüz Okan Buruk Tivibu Spor'da Açıklamalarda Bulundu!

Okan Buruk: “Çok önemli yabancı teknik direktörler geliyor ama yine Türk teknik adamlar şampiyon oluyor.” (Tivibu Spor)

Özet kimse gitmiyor mülteci kampı gibi sezona başlayacağız.

OB: “Artık herkes Galatasaray’a gelmek istiyor.”

Kibir yok. Mütevazı. Ufak tefek ukalalıklar var ama sempatik olduğu için sevecen.

Hem iyi bir insan hem de büyük karakter.
Kibirli olmayan bir insan şampiyonluk gecesi okan buruk istifa diye kendi kendine tezahürat yapar mı reys. Kibirli insanların en büyük kalkanı mütevazilik kisvesidir.

Ben de diyorum ki kaleciyi almadık ama ismi çıkan adamlar kolay adamlar değil zaten. Günay da varken yanginlik bir durum yok. Agustosu görelim yangın yaparız kaleci yok diye
Evet bu cevap kabul edilebilinir cevap

Bikmadik mi varlik icinde yokluk cekmekten. Heryerden para yagiyor, baskanin bizzat kasa dolu diyor. E o halde bukadar beklemenin manasi ne?

Gunaya okadar guveniyorsa yedegine berkeyi alip yola devam etseydik o vakit

Galatasaray'da başarılı olduğum sürece Galatasaray'da kalacağım.

Galatasaray Dünya markası. Gerçekten çok büyük bir kulüpte çalışıyorum. Yükselen bir çizgimiz var, herkes Galatasaray'a gelmek istiyor...

Okan Buruk: "Davinson için, Como'dan bir teklif almadık. Zaten satma düşüncemiz yok. Kadromuzdan memnunum."

Okan Buruk: "Ekonomik olarak çok iyi bir noktadayız. Osimhen transferi yüksek bir maliyet gibi dursa da dünya futbol piyasasında bu ücretler normal hale geldi."

Kibirli olmayan bir insan şampiyonluk gecesi okan buruk istifa diye kendi kendine tezahürat yapar mı reys. Kibirli insanların en büyük kalkanı mütevazilik kisvesidir.
Kibir tevazudan, tevazu kibirden doğabilir elbette ama teselsüle düşmemek gerek, yani bunu sonsuza kadar geri götüremeyiz, doğruluğuna kani olduğumuz bir yerde durmalıyız ki insanı ölçütlere inancımız diri kalabilsin.

philosophy plato GIF

Okan Buruk: “Bu sene de Galatasaray'da olacağım. Seneye de Galatasaray'da olacağım. Galatasaray bir dünya markası. Baktığınızda Galatasaray seviyesinde taraftarıyla oyuncu kalitesiyle kaç tane takım var? Artık herkes Galatasaray'a gelmek istiyor.” (Tivibu Spor)

Acun Ilıcalı konusunda kırgınlık oldu mu?

🗣️ Okan Buruk: “ O dönem öyle konuşmak zorunda. Bir camianın içinde. Onları da konuşmak zorunda. Bir arkadaşınız, tabii ki kırılıyorsunuz. Ama onun da orada konuşmak zorunda olarak konuştuğu yerler olduğunu da düşünüyorum. Olmasını istemezdim ama çok büyütmüyorum. Tebrik etmedi. Karşılaşmadık. Karşılaştığımızda tabii ki selamlaşıyoruz ama bu yaz hiç görüşmedik.” (Tivibu Spor)

Okan Buruk: "Lemina için de bir gündem oldu ama bizim hiç satma gibi bir düşüncemiz olmadı.

Okan Buruk: "Biz yeni sezona başladığımızda Osimhen'e de bir program gönderdik. Onu da takip ediyoruz bu programı uygulamasını istiyoruz.

Onun'da bu şekilde uyguladığını düşünüyoruz. Geldikten sonra onu tekrar hazırlayacağız."

Okan Buruk: "Davinson için, Como'dan bir teklif almadık. Zaten satma düşüncemiz yok. Kadromuzdan memnunum."
Okan Buruk: “Como'nun bizimle görüşmesi olmadı. Menajeriyle oyuncuya ulaşmışlar. Kulübümüz gerekli şeyi yaptı bununla ilgili. Davinson bizimle çok mutlu. Sözleşmesini de uzatmak için görüşüyoruz.”

Okan Buruk: "Biz yeni sezona başladığımızda Osimhen'e de bir program gönderdik. Onu da takip ediyoruz bu programı uygulamasını istiyoruz.

Onun'da bu şekilde uyguladığını düşünüyoruz. Geldikten sonra onu tekrar hazırlayacağız."
osimhen bıtmıs

Geri
Üst Alt