- 16 Haziran 2010
- 203.427
- 155.366
- 6.838
Okan Buruk: "Nelsson'un menajeri şu anda görüşmeler yapıyor. Birinci önceliğimiz satmak. Takımdan kesin ayrılacak."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

Kırmızı çizgisi...Nelsson 'u duyunca gerildi yav sövecek nerdeyse![]()
Sane Osimhen Bankalar Birliği göbek kasiyarak mi yapiliyor3-4 aydir musleranin gidecegi kesinmiṣ. Tabi biz 3-4 aydir göbek kaṣidik
Geldi ya dönmez burdan artık
Sakın cenabet ağzını açmaGeldi ya dönmez burdan artık
Kerem’e yapılan baskıya karşı açık kapı bırakması güzelOkan Buruk: "Sacha Boey bizim oyunumuz için değerliydi. Sadece para değil, oyun olarak bize katkı sağladı. Kerem Aktürkoğlu aynı şekilde. İyi bir Galatasaraylı. Çok mücadele etti. Bu tür oyunculara her zaman kapımız açıktır..."
Sane Osimhen Bankalar Birliği göbek kasiyarak mi yapiliyor
Musleranin gidecegi 3-4 aydir kesinmis. Biz naptik? 3-4 ay göbek kaṣidikSane Osimhen Bankalar Birliği göbek kasiyarak mi yapiliyor
Ben de diyorum ki kaleciyi almadık ama ismi çıkan adamlar kolay adamlar değil zaten. Günay da varken yanginlik bir durum yok. Agustosu görelim yangın yaparız kaleci yok diyeMusleranin gidecegi 3-4 aydir kesinmis. Biz naptik? 3-4 ay göbek kaṣidik
Oku ve bir daha cevap ver lutfen bekliyorum