GSC Haber Teknik Direktörümüz Okan Buruk Tivibu Spor'da Açıklamalarda Bulundu!

Okan Buruk: "Nelsson'un menajeri şu anda görüşmeler yapıyor. Birinci önceliğimiz satmak. Takımdan kesin ayrılacak."

Okan Buruk: “Angelino sol bek olarak en emin olduğum isimdi. Ama olmadı, burada tutmadı. Defansif ve ofansif anlamda istediğimiz şeyi alamadık. Yolları ayırdık, Roma'da daha iyi oynadı. Bazen iyi oyuncu alsanız da tutmayabiliyor.” (Tivibu Spor)

Okan Buruk: "Sacha Boey bizim oyunumuz için değerliydi. Sadece para değil, oyun olarak bize katkı sağladı. Kerem Aktürkoğlu aynı şekilde. İyi bir Galatasaraylı. Çok mücadele etti. Bu tür oyunculara her zaman kapımız açıktır..."

Okan hocanın transfer konuşmayı sevmediği o kadar belli ki.

Daha kaleci konusu bile çok muallak belli ki... ve kaleci işi bitmeden başka mevkiye de transfer olmaz diyorlar...

Bu yönetim transderde onlardan beklediğimiz "iş bitiremez" fabrika ayarlarına dönmüş belli ki... Okan Buruk klasik bizi illallah ettiren "yönetim uğraşıyor, çalışıyor" muhabbetlerine başlamış.

Okan Buruk: "Sacha Boey bizim oyunumuz için değerliydi. Sadece para değil, oyun olarak bize katkı sağladı. Kerem Aktürkoğlu aynı şekilde. İyi bir Galatasaraylı. Çok mücadele etti. Bu tür oyunculara her zaman kapımız açıktır..."
Kerem’e yapılan baskıya karşı açık kapı bırakması güzel

Musleranin gidecegi 3-4 aydir kesinmis. Biz naptik? 3-4 ay göbek kaṣidik

Oku ve bir daha cevap ver lutfen bekliyorum
Ben de diyorum ki kaleciyi almadık ama ismi çıkan adamlar kolay adamlar değil zaten. Günay da varken yanginlik bir durum yok. Agustosu görelim yangın yaparız kaleci yok diye

Geri
Üst Alt