GSC Haber Teknik Direktörümüz Okan Buruk'tan Açıklamalar

Okan Buruk: "Orta saha rotasyonumuz çok fazla. Lemina, Torreira, Sara, İlkay, Nhaga, Kaan var. Orta saha rotasyonumuz büyük ve geniş. Önemli olan buraya faklı tipte bir oyuncu katmaktı. Lesley bizim için önemli. Chelsea döneminde de düşünmüştük."
agam bizimle egleniyi. Gercekten bir sey soylerken 3 keer dusunmesi lazim.

Üstat hocanın bu gri açıklamaları nedir ya. İcardi kalabir de kalmayabilir de, yönetim bakıyorda. Diğer transfer süreçleri tamam ama bu konu da çık masaya yumruğunu vur kardeşim kalmamalı diye. Sen orada bostan korkuluğumusun ?
kovulmalı

''Orta saha rotasyonumuz çok fazla'' demecini yazdim ama insallah linc yemem

Okan Buruk: "Biz transfer yarışı yapmıyoruz. Zaten en iyi kadroya sahip olan takım Galatasaray."

Geçen sene 70 dakika oynattığı ngaha ile laf olsun diye oynattığı kaanı sayması da aşırı komik olmuş.
Kaan orta saha değil arkadaşım.
Ortalama 1500 dakika oynamayacak adamı da saymayacaksın.
Kasım gelince de götünüz başınız ayrı oynuyor sokacak adam bulamıyoruz diye

kulüp, iletişim konusunda berbat diyorduk kendi hocasıyla yönetim arasında bile doğru düzgün iletişim yok belli ki. takımın hocası istemiyorum diyor öteki illa tutacağım diye uğraşıyor.

Her mac klubeye oturttugun cocuklari aman hata yapar gol yedirir, puan kaybettirir falan diye 30 dk falan bile oynatmiyorsan, en iyi kadroya falan sahip degiliz. Kalan on kisi bir topcuyu tasiyamaz mi? En azindan kosar yahu. Eli belinde dolanmaz. Oyle yaparsa da zaten kovarsin gider.

Orta saha rotasyonumuz çok fazla'

Okan Buruk: "Orta saha rotasyonumuz çok fazla. Lemina, Torreira, Sara, İlkay, Nhaga, Kaan var. Orta saha rotasyonumuz büyük ve geniş. Önemli olan buraya faklı tipte bir oyuncu katmaktı. Lesley bizim için önemli. Chelsea döneminde de düşünmüştük."

Ne olur bu açıklama doğru olmasın yaa

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Orta saha fetisiniz gercekten gina getirdi. Twitter sebeklerine kanip orta saha diye yanip duruyorsunuz, ne orta sahaymis be. Hepi topu gecis onleyip kanatlara pas verecekler, bir de baskiya yardim edecekler. Gol atarlarsa kral, gol atamazlarsa takima yuk.

Takimda NET olarak en ama en onemli mevkiler kanat ve santraforken bu orta saha mevzusuna cok takiliyorsunuz. Bir 10 numara alip gececegiz iste. Her dakika sizin 6-8 numara fetisinize adam mi bulacagiz.

bu kibirli herif zerre yakismiyor bize

Orta saha rotasyonumuz geniş mi demiş🤣🤣🤣 ilkay, kaan sayma zaten. Nhaga ne idüğü belirsiz ve toy, lemina eski gücü ve oyunundan eser yok, sakatlanmaya bahane arıyor. Elde lesley, sara ve torreire var. Sara yedek olur en fazla. Lesleyin napcağı belli değil. Hani ulan geniş orta saha, 1 sadece 1 net adam var. Yine başladık kafa yemelere yav.

Noa Lang sana sahada çok önemli maçlarda ne kattı da sevdin mesela. Bir tane Rize maçı bir tane de Liverpool maçının ilk yarısı başka var mı bu adam dehşet dediğin maç?

Birazcık kural genişlese 20 milyon basacak demek ki adama. Bir daha da bir yere satamayacağım bir adam.

Bu kural bir yandan iyi oldu o yüzden böyle salak salak hamle yapamıyorlar

Geri
Üst Alt