Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 81.361
- 92.893
- 5.263
Mehmet Mehmetoğlu and olsun ki SM olmasaydın engeli yemiştin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kendisini omuzlarına alan bir topçuya o şekilde demiyor işte yav .Icardi kalirsa belki Okan hocanin sonu olacak , Icardi oynamadigi zaman takim icinde huzursuzluk yaratacak.
Icardiyi istemiyorum dese baskana baskan napacak hocayi mi kovacak
Baskan Okan Buruk'u umursamiyor anlimina gelirYahu adam çıkıp ben aslında istemiyorum ama Başkan istiyor diye ses çıkaramıyorum mu desin?
Açıklamadan ziyade durumun saçmalığına isyan etmek lazım. Takımın teknik direktörü ve spordan sorumlu yöneticisi (ya da her neyse) istemediği halde bir kulübün başkanı, hem de bu yabancı sınırında, nasıl olur da takımı baltalayacak işler yapabilir. Asıl bunu sorgulamak lazım.
Açıklamasında diyor işte. Artık İcardi ile uğraşma diyor bunu kibar dille diyor. Burada zaten konu senin attığın art niyetli başlıkla açılıyor. Yoksa herkes bu açıklamadan hocanın artık İcardi kalsın diye bir isteğinin olmadığını anlamıştır.yav basligi gec editlemem iki saniyemi alir , Okan Burukun hocaya istemiyorum diyemiyor mu veya ikna edemiyor mu bu adam 4 yillik sampiyon hoca degil mi
Bunu ilk burda dememistir illa baskana da demistir icardiyi istemedigini o halde Baskan neden gorusmeleri halen yurutuyor.Açıklamasında diyor işte. Artık İcardi ile uğraşma diyor bunu kibar dille diyor. Burada zaten konu senin attığın art niyetli başlıkla açılıyor. Yoksa herkes bu açıklamadan hocanın artık İcardi kalsın diye bir isteğinin olmadığını anlamıştır.
3 hücum + 1 savunma demiş herhalde, az değil mi ya ?
Zaten Boey, Lang, Asprilla gitti kafadan, ben ne anladım bu işten![]()
O zaman kovsun Okan'ı kendi geçsin takımın başına. Öyle saçmalık mı olur.Baskan Okan Buruk'u umursamiyor anlimina gelir
İşte orada sorun başkanda. Başkanı da az biraz tandıysam ben Sneijder'i gönderdim sonra sürekli buradan laf yedim o yüzden İcardi'yi gönderen başkan olmayayım İcardi kendi kalmadı olsun diye bekleyip boşuna zamandan yiyordur. Hoca da başkana artık bu işi bırak transferde hızlanalım mesajını verdi. Bundan sonra başkan ya hocayı dinlemeyecek yada hocayı dinleyecek ve artık ayrılık resmileşecek. İlerde sorarlarsa da ben İcardi'yi tutmak istiyordum hoca istemedi diyebilir.Bunu ilk burda dememistir illa baskana da demistir icardiyi istemedigini o halde Baskan neden gorusmeleri halen yurutuyor.
Galatasarayin menfaatleri icin Icardiyi gondermek gerekiyor
Orta sahamız yine kevgir olacak aynen devam edelim Kaan Ayhan var yedegimizde. Müthiş geniş rotasyonOkan Buruk: Gabriel Sara da bizim için çok önemli bir oyuncu. Kendisi için herhangi bir teklif gelmedi. Yeni sezon kadromuzda düşündüğümüz önemli isimlerden biri.