GSC Haber Teknik Direktörümüz Okan Buruk'tan Açıklamalar

Icardi kalirsa belki Okan hocanin sonu olacak , Icardi oynamadigi zaman takim icinde huzursuzluk yaratacak.
Icardiyi istemiyorum dese baskana baskan napacak hocayi mi kovacak
kendisini omuzlarına alan bir topçuya o şekilde demiyor işte yav .
bizim gibi sadece futbolcu vs olarak bakmıyor hoca ki gayet doğal bence.

ayrıca iletişimi olan tek adam (ki bence başarılı da sayılmaz o kadar) hoca. yönetimden kimse yok. orta halli konuşuyor.

ama istemediğini (daha doğrusu kalsa da faydalı olmayacağını) net ima etti.

Yahu adam çıkıp ben aslında istemiyorum ama Başkan istiyor diye ses çıkaramıyorum mu desin?

Açıklamadan ziyade durumun saçmalığına isyan etmek lazım. Takımın teknik direktörü ve spordan sorumlu yöneticisi (ya da her neyse) istemediği halde bir kulübün başkanı, hem de bu yabancı sınırında, nasıl olur da takımı baltalayacak işler yapabilir. Asıl bunu sorgulamak lazım.

Yahu adam çıkıp ben aslında istemiyorum ama Başkan istiyor diye ses çıkaramıyorum mu desin?

Açıklamadan ziyade durumun saçmalığına isyan etmek lazım. Takımın teknik direktörü ve spordan sorumlu yöneticisi (ya da her neyse) istemediği halde bir kulübün başkanı, hem de bu yabancı sınırında, nasıl olur da takımı baltalayacak işler yapabilir. Asıl bunu sorgulamak lazım.
Baskan Okan Buruk'u umursamiyor anlimina gelir

Okan Buruk: Gabriel Sara da bizim için çok önemli bir oyuncu. Kendisi için herhangi bir teklif gelmedi. Yeni sezon kadromuzda düşündüğümüz önemli isimlerden biri.

yav basligi gec editlemem iki saniyemi alir , Okan Burukun hocaya istemiyorum diyemiyor mu veya ikna edemiyor mu bu adam 4 yillik sampiyon hoca degil mi
Açıklamasında diyor işte. Artık İcardi ile uğraşma diyor bunu kibar dille diyor. Burada zaten konu senin attığın art niyetli başlıkla açılıyor. Yoksa herkes bu açıklamadan hocanın artık İcardi kalsın diye bir isteğinin olmadığını anlamıştır.

3 hücum + 1 savunma demiş herhalde, az değil mi ya ?

Zaten Boey, Lang, Asprilla gitti kafadan, ben ne anladım bu işten :)

Açıklamasında diyor işte. Artık İcardi ile uğraşma diyor bunu kibar dille diyor. Burada zaten konu senin attığın art niyetli başlıkla açılıyor. Yoksa herkes bu açıklamadan hocanın artık İcardi kalsın diye bir isteğinin olmadığını anlamıştır.
Bunu ilk burda dememistir illa baskana da demistir icardiyi istemedigini o halde Baskan neden gorusmeleri halen yurutuyor.
Galatasarayin menfaatleri icin Icardiyi gondermek gerekiyor

Icardi icinde keske böyle diyebilse. Baskana baski yapmis olur ve o da artik Icardi fantazisini salmaya bakar.

Baydı arkadaş bu adam da yahu!!

1 ay sonra lig başlıyor, dombili olmuş adamın keyfini bekliyoruz. Bu beyim gelecek de, kilo verecek de, form tutacak da ölme eşşeğim ölme..

Yapılmayan/yapılamayan transferlerin bahanesi de hazır.. İcardi'yi bekledik..

Galatasaray’da futbolcu olduğunuzu düşünün: Kampa ilk gelenlerden birisiniz, it gibi çalışıyorsunuz. Ama elin obezi yatlarda kız arkadaşıyla sknin keyfini yapıp kampa en son gelen oluyor ve bu adam geçen sene hiçbir şekilde performans göstermemiş bir adam. Üstelik en yüksek maaşlardan birini alsın. Soruyorum size: Motivasyon, hırs, azim diye bir şey kalır mı o topçuda? Icardi’yle sözleşme uzatmak şu aşamada net Galatasaray’a hainliktir, benim adıma.

Okan hoca neden bırakmaliydinin sebeplerini canli canlı izliyoruz ,adamin kafa gidik durumda maalesef hala 4 sene önceki ıslak icardi hayalleri kuruyorum, inanılır gibi degil ,akli basinda birisi icardiyi yuhalatmak istemezdi

Bunu ilk burda dememistir illa baskana da demistir icardiyi istemedigini o halde Baskan neden gorusmeleri halen yurutuyor.
Galatasarayin menfaatleri icin Icardiyi gondermek gerekiyor
İşte orada sorun başkanda. Başkanı da az biraz tandıysam ben Sneijder'i gönderdim sonra sürekli buradan laf yedim o yüzden İcardi'yi gönderen başkan olmayayım İcardi kendi kalmadı olsun diye bekleyip boşuna zamandan yiyordur. Hoca da başkana artık bu işi bırak transferde hızlanalım mesajını verdi. Bundan sonra başkan ya hocayı dinlemeyecek yada hocayı dinleyecek ve artık ayrılık resmileşecek. İlerde sorarlarsa da ben İcardi'yi tutmak istiyordum hoca istemedi diyebilir.

Adam arka arkaya 3 kere, "Icardi'ye BAŞKAN teklif yaptığı için ağır hareket etmek durumunda kalıyoruz" demiş. Tabii transkriptte sorun yoksa.

Medyaya bundan daha fazla ben bu adamı istemiyorum diyemezsin zaten. Demek ki içeride düşündüğümüzden daha fazla sorun var.

Okan hoca maalesef pasif kaliyor yonetime karsi

Durun biraz daha tatil yapsın Lig başlayınca imzalarsiniz bir halta zaten yaramaz boşuna yer kaplar. Kovulcaginizi bilsem okadar dusunmem

Okan Buruk: Gabriel Sara da bizim için çok önemli bir oyuncu. Kendisi için herhangi bir teklif gelmedi. Yeni sezon kadromuzda düşündüğümüz önemli isimlerden biri.
Orta sahamız yine kevgir olacak aynen devam edelim Kaan Ayhan var yedegimizde. Müthiş geniş rotasyon

Geri
Üst Alt