Can Muric
Parçalı Üye
- 14 Aralık 2015
- 3.468
- 4.916
- 1.313
Sacmalik
...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sacmalik
Konuşsalar ceza yerlerdi muhtemelen
sinan liseli değil reis alaylıYeter be, bitirdiniz bizi moderatorlar.
sunu kovunda kurtulalim ya, alenin GS dusmanligi yapan bu sahsiyet artik aramizda barinmamasi lazim.
bir gun o liseyi yikacagiz Sinan, o gunler cok yakinda.
Bana kalsa erene selçuka talimat verip küfür ettirirdimBu sefer de para cezasi yiyoruz.usulen gelip 2 kelime edip gitmek lazim.sanki cok paramiz var.
bunun sanirim saniye cinsinden bir suresi vardi.Bu sefer de para cezasi yiyoruz.usulen gelip 2 kelime edip gitmek lazim.sanki cok paramiz var.
haklisin kimse bize karsi degil. Deklarasyon menemenspora karsi. Bugün artvinspor un 2 penaltisi verilmedi, gecen hafta bayburtspora sacma haince penalti yedi.Fb nin zamanindaki hatasina dusuyoruz
1 e karsi 17 , devlet kuyumuzu kaziyor , hakemler ve tff bizi katlediyor , yayinci kurulus ...
Bir noktadan sonra bu neye doner , "eee yapiyorsak yapiyoruz , hadi engelleyin...." dedirtiriz karsi tarafa , cunku yanina cekebildigin hic bir birim yok , herkese savas acarsan kaybedersin
Bu meseleler taktik gerektirir , kulis gerektirir .. bizde bu konularda basarili bir yonetim olmadigi icin bu durumdayiz zannimca
son cümlesiyle iyi bağlamış ve haklı aslındahaklisin kimse bize karsi degil. Deklarasyon menemenspora karsi. Bugün artvinspor un 2 penaltisi verilmedi, gecen hafta bayburtspora sacma haince penalti yedi.
ya bi salla
Kafanizi toplayip oyle karsi cikin . Ben herkes bize karsi ya da degil demedim
Butun olgularin hepsine karsi savasamazsin , savasmaya kalkarsan da kaybedersin dedim
Bu baskanin aysal da olsa , dursun da olsa , suren de olsa boyledir
20 bin TLcezası var yanlış hatırlamıyorsam
20 bin TL
2 tane iphone x max parası bişi dğlmiş
hoca kendı cebınden verır artık20 bin TL