GSCimbom
Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımız beIN Sports'u Boykot Ediyor!
Alper Altun

Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımız beIN Sports'u Boykot Ediyor! Sayfa 2

Alper Altun ·

Cevap
50
Okunma
3,1K
Sayfa
2/3
dogru hareket elestiri ayri ama yapilan kahpelige ses cikarmak en dogrusu bir sonraki macta full gencleri oynatip 2 dakika kipirdamama boykotu yapmak gerekir.

Fb nin zamanindaki hatasina dusuyoruz

1 e karsi 17 , devlet kuyumuzu kaziyor , hakemler ve tff bizi katlediyor , yayinci kurulus ...

Bir noktadan sonra bu neye doner , "eee yapiyorsak yapiyoruz , hadi engelleyin...." dedirtiriz karsi tarafa , cunku yanina cekebildigin hic bir birim yok , herkese savas acarsan kaybedersin

Bu meseleler taktik gerektirir , kulis gerektirir .. bizde bu konularda basarili bir yonetim olmadigi icin bu durumdayiz zannimca

Fb nin zamanindaki hatasina dusuyoruz

1 e karsi 17 , devlet kuyumuzu kaziyor , hakemler ve tff bizi katlediyor , yayinci kurulus ...

Bir noktadan sonra bu neye doner , "eee yapiyorsak yapiyoruz , hadi engelleyin...." dedirtiriz karsi tarafa , cunku yanina cekebildigin hic bir birim yok , herkese savas acarsan kaybedersin

Bu meseleler taktik gerektirir , kulis gerektirir .. bizde bu konularda basarili bir yonetim olmadigi icin bu durumdayiz zannimca
haklisin kimse bize karsi degil. Deklarasyon menemenspora karsi. Bugün artvinspor un 2 penaltisi verilmedi, gecen hafta bayburtspora sacma haince penalti yedi.

ya bi salla

Kafanizi toplayip oyle karsi cikin . Ben herkes bize karsi ya da degil demedim

Butun olgularin hepsine karsi savasamazsin , savasmaya kalkarsan da kaybedersin dedim

Bu baskanin aysal da olsa , dursun da olsa , suren de olsa boyledir

Bence doğru hareket acin beini 3 tane bjkli onder ozen metin tekin ve tümer var maci yorumluyorlar penaltiyi agzina alan yok

Geri
Üst Alt