Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımız beIN Sports'u Boykot Ediyor!

Ama Albayrak konustu?

Yeter be, bitirdiniz bizi moderatorlar.

sunu kovunda kurtulalim ya, alenin GS dusmanligi yapan bu sahsiyet artik aramizda barinmamasi lazim.

bir gun o liseyi yikacagiz Sinan, o gunler cok yakinda.
sinan liseli değil reis alaylı

maç öncesi de vermediler sanırım

dogru hareket elestiri ayri ama yapilan kahpelige ses cikarmak en dogrusu bir sonraki macta full gencleri oynatip 2 dakika kipirdamama boykotu yapmak gerekir.

Bu sefer de para cezasi yiyoruz.usulen gelip 2 kelime edip gitmek lazim.sanki cok paramiz var.
bunun sanirim saniye cinsinden bir suresi vardi.
Aslinda trollugune gelip bam baska seyler anlatmak lazım ama bizim yonetimde bunlari yonetecek bu zekada biri olmali.

Fb nin zamanindaki hatasina dusuyoruz

1 e karsi 17 , devlet kuyumuzu kaziyor , hakemler ve tff bizi katlediyor , yayinci kurulus ...

Bir noktadan sonra bu neye doner , "eee yapiyorsak yapiyoruz , hadi engelleyin...." dedirtiriz karsi tarafa , cunku yanina cekebildigin hic bir birim yok , herkese savas acarsan kaybedersin

Bu meseleler taktik gerektirir , kulis gerektirir .. bizde bu konularda basarili bir yonetim olmadigi icin bu durumdayiz zannimca

cezası var yanlış hatırlamıyorsam

Fb nin zamanindaki hatasina dusuyoruz

1 e karsi 17 , devlet kuyumuzu kaziyor , hakemler ve tff bizi katlediyor , yayinci kurulus ...

Bir noktadan sonra bu neye doner , "eee yapiyorsak yapiyoruz , hadi engelleyin...." dedirtiriz karsi tarafa , cunku yanina cekebildigin hic bir birim yok , herkese savas acarsan kaybedersin

Bu meseleler taktik gerektirir , kulis gerektirir .. bizde bu konularda basarili bir yonetim olmadigi icin bu durumdayiz zannimca
haklisin kimse bize karsi degil. Deklarasyon menemenspora karsi. Bugün artvinspor un 2 penaltisi verilmedi, gecen hafta bayburtspora sacma haince penalti yedi.

ya bi salla

haklisin kimse bize karsi degil. Deklarasyon menemenspora karsi. Bugün artvinspor un 2 penaltisi verilmedi, gecen hafta bayburtspora sacma haince penalti yedi.

ya bi salla
son cümlesiyle iyi bağlamış ve haklı aslında

Kafanizi toplayip oyle karsi cikin . Ben herkes bize karsi ya da degil demedim

Butun olgularin hepsine karsi savasamazsin , savasmaya kalkarsan da kaybedersin dedim

Bu baskanin aysal da olsa , dursun da olsa , suren de olsa boyledir

Aklı sıra hedef saptırıyorlar.
leş gibi beşiktaşa gol atamdılar illa suçu bir yere çakacaklar

Bence doğru hareket acin beini 3 tane bjkli onder ozen metin tekin ve tümer var maci yorumluyorlar penaltiyi agzina alan yok

Geri
Üst Alt