Teknik Heyetimiz ve Futbolcularımız beIN Sports'u Boykot Ediyor!

beinsports maçı verdi ve rezilliklerini herkes gördü diyemi boykot ediyorlar?

20 bin tl mi
Bişey değilmiş yaw puan alamadığımız için bazı oyunculara prim gitmedi ordan durumu eşitleriz

Aklı sıra hedef saptırıyorlar.
leş gibi beşiktaşa gol atamdılar illa suçu bir yere çakacaklar
hedef saptiriyolar öyle mi? gol atamadilar öyle mi? ozanin pozisyonunda faul yok faul veriyor sonra serefsiz bir insan kolunu kaldiriyor penalti. sonra diger tarafta vida basket oynuyor penalti calmiyor.sonra penalti caliyor iptal ediyor. hepsi aleyhimize. su mactan sonra bile terime laf cakiyosan

Kafanizi toplayip oyle karsi cikin . Ben herkes bize karsi ya da degil demedim

Butun olgularin hepsine karsi savasamazsin , savasmaya kalkarsan da kaybedersin dedim

Bu baskanin aysal da olsa , dursun da olsa , suren de olsa boyledir
bu yönetimde akil varmi? yeminle dursunu aratir oldu, aklimin ucundan dahi gelmezdi, gelen gideni aratti, allahim nasil bir ceza cekiyoruz biz.

Bunların en korktuğu silahları kullanmayıp ortaya karışık yalama ve laf salatası olmaktan ibaret açıklamalar yapar isen seni istedikleri gibi ezerler tabii, bunu bilmek için müneccim olmaya gerek yok.

Sen çıkıp açıklama yapmışsın, onlar karşı bir açıklama yapmış, bu iki eylem sonrası ilk maçta yine doğranıyorsun ama yaptığın açıklamalar ile ortaya koyduğun hamleleri uygulamaya geçireceğin yerde, böyle bir maç sonrası sana karşı açıklama yapanları yalarsan aynı hamam aynı tas devam edersin.

tekrar ediyorum oyuncularimiza soru soruldugunda misal bu macla ilgili ne düşünüyorsun tarzı sorularda lokomotiv moskova macindan bahsedip tassak malzemesi yapmak gerekir. Yonetimden okuyan varsa yonetime yakin varsa bu oneriyi yapsinlar. ocak ayina kadar bunu yapmak gerekir. Sen galatasaray besiktas macinda gidip oraya 3 tane besiktasliyi yorum yapsin diye koyuyorsan hakediyorsun demektir. Gelecek sene kadrolarina turgay demir denen beyinsizi almalarini tavsiye ediyorum

tekrar ediyorum oyuncularimiza soru soruldugunda misal bu macla ilgili ne düşünüyorsun tarzı sorularda lokomotiv moskova macindan bahsedip tassak malzemesi yapmak gerekir. Yonetimden okuyan varsa yonetime yakin varsa bu oneriyi yapsinlar. ocak ayina kadar bunu yapmak gerekir. Sen galatasaray besiktas macinda gidip oraya 3 tane besiktasliyi yorum yapsin diye koyuyorsan hakediyorsun demektir. Gelecek sene kadrolarina turgay demir denen beyinsizi almalarini tavsiye ediyorum

Bizim yönetimi de , topçuları da aşar bu adını sorsan şaşırıyorlar geçen cengiz konuşurken schalke maçında başarılar diye girdi lafa sonra loko diye toparladı.

Artan tüp fiyatlarından bahsedilmesi hoş olur

Geri
Üst Alt