Teknik ve İdari Kadronun Akıbeti Ne Olacak?

Batıkan Kanarya

P. Griffin
Yönetici
Moderatör
Evet görüşleri alalım.

Başta Dome hoca ve ekibi, akabinde de Sensibile ve Campos’un akıbeti ne olacak?

Edit: Lütfen istediğinizi değil muhtemel senaryoyu seçin

Son düzenleme:
Unal Baskanimiz en doğru kararı verecektir. Bize laf düşmez.

Sezon sonunu beklemeden hepsine bye bye demek lazım.

Hepsine teşekkür eder, yollarına uğrarız. Torrent zaten Galatasaray'a hoca olamayacağını gösterdi. Sensible ve Campos'a da gerek yok. Yeni yönetim kim olacaksa onların çalışmak isteyeceği adamlar çazım.

Hepsi shut. Bu kulupte saglikli bir yapi asla kurulamaz. 2-3 oyuncudan paralari cukkalayip gidecek bi yonetim gelir.

Belki eşref mantikli ilerler.

Bence bu profesyonel yapı denenmeli.

Campos ve Sensibile networkleri çok geniş adamlar. Hem satma hem alma konusunda faydalı olacaklarını düşünüyorum. Zira bu işin sonu transfer işlerinin Abdürrahim Albayrak’a kalması…

Teknik kadroya ise şans verilmeli biraz daha. Kendi kadrolarını kurduktan sonra görmeliyiz.

Kerem , Marcao başta olmak üzere satış yapılacaksa - bu yönde bakılacaksa bu topçulara campostan yararlanmak lazım hala. Ama bilemiyorum Burak Elmas'ın kendi danışmanı diye geçiyordu adı , danışmanlık devam eder mi yeni başkan üzerinden bilemiyorum.

Domenec Torrent Katalunya'ya gider sezon sonu.

şimdi işin handikapı şu. seçime kadar sağlıklı epik kuracak , plan yapacak sonrasında hemen devreye sokacak... hiç ama hiç kolay değil.

Hepsi yoluna baksın.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bundan sonraki maçlarda performansları iyi olursa kalabilirler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yeni baskanin vizyonuna bakar, eger parali bir baskan gelirse ona görede leveli yükseltmek istiyecektir yok emanetci bir baskan tipi gelirse belki hepsi ile devam eder

Campos ile çalışabilecek vizyonda birisi gelsin, diğerleri önemli değil.

PSV 'yi bırakacağını açıklayan Roger Schmidt'i vaad edecek aday çıkar mı ?

yoksa gideceği yer belli oldu mu onun :D

Biraz süreçleri takip edin yaw. Apoyla terim bir araya gelir mi artik.

Metin Öztürk Nazifi
Eşref H. Cenk Ergünü getirecekmiş.

Campos ve Sensibile kıymetli işler yapabilirdi

Metin Öztürk Nazifi
Eşref H. Cenk Ergünü getirecekmiş.

Campos ve Sensibile kıymetli işler yapabilirdi
Nedense Campos'un biraz daha art niyetli davranıp, boşta kalan oyuncularını bize kakalayacağını düşünüyordum hep. Pulgar transferi de bu yönde düşünmeme neden oldu.

Geri
Üst Alt