Teknoloji ile İlgili Soru ve Sorunlar

500 TL'ye kadar alabileceğim modem önerebilir misiniz? Evin her yerinden çekebilecek güçte olmalı.

Tenda mesela iyi midir?

Ben TT net faturaya 10 lira ek ile (24 ay) almıştım.Çift bant wdsl olduğu için evde birden fazla cihaz bağlansa bile bağlantı sorunu yaşanmıyor.Fiyat performans açısından düşünürsen Türk Telekom bayisine uğra derim.

Ben TT net faturaya 10 lira ek ile (24 ay) almıştım.Çift bant wdsl olduğu için evde birden fazla cihaz bağlansa bile bağlantı sorunu yaşanmıyor.Fiyat performans açısından düşünürsen Türk Telekom bayisine uğra derim.
Hocam kendimi bildim bileli türk telekom modemleri kullanıyorum. Şu an modemim çalışıyor. Yine türk telekom modemi ama evin iki odasında çekmiyor. Bu evin şeklinden, modemin konumundan kaynaklandığını düşünüyordum.

Hocam kendimi bildim bileli türk telekom modemleri kullanıyorum. Şu an modemim çalışıyor. Yine türk telekom modemi ama evin iki odasında çekmiyor. Bu evin şeklinden, modemin konumundan kaynaklandığını düşünüyordum.
Valla nasıl bir ev bilmiyorum (saray, köşk gibi bir şey herhalde 😁)bizim modemi karşıdaki komşu da görüyor, şifre istiyor ama vermiyorum.Binada fiber varsa bu yeni tip modemler daha güçlü, tavsiye ederim.

Valla nasıl bir ev bilmiyorum (saray, köşk gibi bir şey herhalde 😁)bizim modemi karşıdaki komşu da görüyor, şifre istiyor ama vermiyorum.Binada fiber varsa bu yeni tip modemler daha güçlü, tavsiye ederim.
Az büyük apartman dairesi :D

Modemi direkt görmeyen iki oda var. Cihaz modemi görmezse çok yavaş çekiyor ve mütemadiyen kopuyor.

bios windowsun kurulu oldugu diski unutuyor. biosa giriyorum windowsun kurulu oldugu diski ilk siraya almama rağmen bir kac gün sonra tekrar uyari veriyor.

pili mi arizalandi sizce nedendir?

onboard ses kartının yanma bozulma ihtimali var mı yaw ana kartın diğer komponentleri sorunsuz çalışırken?
laptopun ana kart yanınca eve idareten bir pc getirdik ses kartı çalışmıyor. üzerinde harici usb ses kartı vardı o da bozuldu birkaç gün sonra. amazondan kaliteli bir şeye para dökülmek zorunda kaldım...

alc662 onboard ses kartı denemediğim driver denemediğim yol kalmadı. ddu kurup driverleri sildim. win 7 win8.1 win 10 kurup ayrı ayrı denedim. hiçbir şekilde görmüyor ses kartını. f audio bacakları boş kalırsa ses kartı çalışmaz diye okudum bir kaç yerde oraya jumper bile takmayı denedim yine olmadı :(

avastla bilgisayarı tam tarama yaparken eski dosyalardan birinde eski bir dosta rastladım. gece gece yine kanım çekildi yine tırstım.
acayip bir virüs. 20 yıldır pc ile ilgilenirim kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.
virüsün marifetlerini özetleyen güzel bir entryi bırakıyorum.

normalde mic.edge kullanıyorum ama bi değişiklik olsun ya diyerek diğerlerini de denedim, abartmıyorum en iyi alternatif tarayıcı (chromea) MAXTHON. evet gülmeyin dandik bi şeye benziyo diye, acayip hızlı, temiz, tekleme falan yok bayır çıkan toros gibi resmen. reklam verseler üşenirim yazamam ama harbi iyi, değişiklik isteyen deneyebilir. vivaldi ve opera leş, brave en iyi diyebilirim diğer tarayıcılar kategorisinde. ama iyi bi sistem vs varsa edge hepsinden iyi

normalde mic.edge kullanıyorum ama bi değişiklik olsun ya diyerek diğerlerini de denedim, abartmıyorum en iyi alternatif tarayıcı (chromea) MAXTHON. evet gülmeyin dandik bi şeye benziyo diye, acayip hızlı, temiz, tekleme falan yok bayır çıkan toros gibi resmen. reklam verseler üşenirim yazamam ama harbi iyi, değişiklik isteyen deneyebilir. vivaldi ve opera leş, brave en iyi diyebilirim diğer tarayıcılar kategorisinde. ama iyi bi sistem vs varsa edge hepsinden iyi
opera çok iyiydi son güncellemelerden sonra acayip bir şey oldu artık kullanmıyorum. düzelirse tekrardan dönerim. vivaldiyi operayı yapan ekip yapmıştı yanlış hatırlamıyorsa.

pcde brave ve firefox var. ikisini de ayrı ayrı kullanıyorum üzmüyorlar. maxthon'u da kurup deneyeceğim şimdik

opera çok iyiydi son güncellemelerden sonra acayip bir şey oldu artık kullanmıyorum. düzelirse tekrardan dönerim. vivaldiyi operayı yapan ekip yapmıştı yanlış hatırlamıyorsa.

pcde brave ve firefox var. ikisini de ayrı ayrı kullanıyorum üzmüyorlar. maxthon'u da kurup deneyeceğim şimdik
operayı 3-4 sene önce falan kullanıyordum iyiydi, sonra firefox kullandım o da iyiydi ikisi de kötüleşti mecbur chromea geçtim. sonra pc falan alınca ve edge de acayip gelişince edge ile devam ettim şu an rotasyonda jesus hocam gibiyim tarayıcılarda:love:

win 8.1 den memnundum ama canım sıkıldığı için dual boot linux kurdum
patates pc uçurtma oldu

son kullanıma uygun linux mint vs kur 4-5 kod bilsen download upgrade vs için mis gibi sistem standart kullanıcı için
sanalda kurup beğenmedim minti daha bir ton distro denedim aralarından en çok q4os'u beğendim.
benim adaptörün linux için driveri yoktu çok tırstım internet kullanamayacağım diye ama direk tanıdı şok oldum :( windows da bile driver bularken zorlanmıştım

Beyler sakal icin makine aldım kac saat sarjda kalması lazim?

Geri
Üst Alt