- 3 Temmuz 2012
- 135.358
- 84.935
- 5.198
fiber mi adsl miKablosuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fiber mi adsl miKablosuz
DWİXOrijinal DVD filmi kopyalayıp USB bellege atmak için program önerir misiniz?
v-dslc canımfiber mi adsl mi
500 TL'ye kadar alabileceğim modem önerebilir misiniz? Evin her yerinden çekebilecek güçte olmalı.
Tenda mesela iyi midir?
Hocam kendimi bildim bileli türk telekom modemleri kullanıyorum. Şu an modemim çalışıyor. Yine türk telekom modemi ama evin iki odasında çekmiyor. Bu evin şeklinden, modemin konumundan kaynaklandığını düşünüyordum.![]()
Modem Fiyatları & Modelleri (ADSL, VDSL) | Türk Telekom
Evde yüksek hızlı internet ve kaliteli modemler Türk Telekom güvencesiyle! Kesintisiz bağlantının keyfini sürmek için ideal çözümlerimiz var.bireysel.turktelekom.com.tr
Ben TT net faturaya 10 lira ek ile (24 ay) almıştım.Çift bant wdsl olduğu için evde birden fazla cihaz bağlansa bile bağlantı sorunu yaşanmıyor.Fiyat performans açısından düşünürsen Türk Telekom bayisine uğra derim.
Valla nasıl bir ev bilmiyorum (saray, köşk gibi bir şey herhaldeHocam kendimi bildim bileli türk telekom modemleri kullanıyorum. Şu an modemim çalışıyor. Yine türk telekom modemi ama evin iki odasında çekmiyor. Bu evin şeklinden, modemin konumundan kaynaklandığını düşünüyordum.
Az büyük apartman dairesiValla nasıl bir ev bilmiyorum (saray, köşk gibi bir şey herhalde)bizim modemi karşıdaki komşu da görüyor, şifre istiyor ama vermiyorum.Binada fiber varsa bu yeni tip modemler daha güçlü, tavsiye ederim.
opera çok iyiydi son güncellemelerden sonra acayip bir şey oldu artık kullanmıyorum. düzelirse tekrardan dönerim. vivaldiyi operayı yapan ekip yapmıştı yanlış hatırlamıyorsa.normalde mic.edge kullanıyorum ama bi değişiklik olsun ya diyerek diğerlerini de denedim, abartmıyorum en iyi alternatif tarayıcı (chromea) MAXTHON. evet gülmeyin dandik bi şeye benziyo diye, acayip hızlı, temiz, tekleme falan yok bayır çıkan toros gibi resmen. reklam verseler üşenirim yazamam ama harbi iyi, değişiklik isteyen deneyebilir. vivaldi ve opera leş, brave en iyi diyebilirim diğer tarayıcılar kategorisinde. ama iyi bi sistem vs varsa edge hepsinden iyi
operayı 3-4 sene önce falan kullanıyordum iyiydi, sonra firefox kullandım o da iyiydi ikisi de kötüleşti mecbur chromea geçtim. sonra pc falan alınca ve edge de acayip gelişince edge ile devam ettim şu an rotasyonda jesus hocam gibiyim tarayıcılardaopera çok iyiydi son güncellemelerden sonra acayip bir şey oldu artık kullanmıyorum. düzelirse tekrardan dönerim. vivaldiyi operayı yapan ekip yapmıştı yanlış hatırlamıyorsa.
pcde brave ve firefox var. ikisini de ayrı ayrı kullanıyorum üzmüyorlar. maxthon'u da kurup deneyeceğim şimdik
1-2 saat kullanıp sildim. stabil çalışmadı. win 8.1 kurulu bende belki ondan kaynaklıdır@Sami Karakoç denedin mi kanka nasıl MAXTHON
son kullanıma uygun linux mint vs kur 4-5 kod bilsen download upgrade vs için mis gibi sistem standart kullanıcı içinwin 8.1 den memnundum ama canım sıkıldığı için dual boot linux kurdum
patates pc uçurtma oldu
sanalda kurup beğenmedim minti daha bir ton distro denedim aralarından en çok q4os'u beğendim.son kullanıma uygun linux mint vs kur 4-5 kod bilsen download upgrade vs için mis gibi sistem standart kullanıcı için